Al servei de la ciutadania

Un dels elements clau de la transició cap a la sobirania energètica és el mateix ciutadà. És important que la ciutadania conegui els beneficis ambientals, econòmics i socials que representa aquesta oportunitat, així com el paper actiu que pot jugar per assolir aquest repte. Volem informar perquè la ciutadania s’apoderi i tingui plena capacitat de decisió.

Per aquesta raó, la vocació de Barcelona Energia és oferir un servei de qualitat, transparent i de proximitat, l’objectiu del qual no sigui el benefici econòmic sinó el benestar i l’apoderament de la ciutadania.

Un servei que, a més de l’assessorament sobre el subministrament d’energia renovable, permeti també l’acompanyament cap a un model energètic més verd, amb la promoció de l’autoconsum i l’eficiència i l’estalvi energètic.

El Consell d’usuaris i usuàries

A Barcelona Energia volem que tu també formis part del nostre projecte. Per això volem impulsar un òrgan assessor, el Consell d’usuaris i usuàries, on els nostres clients puguin fer sentir la seva veu i tenir un paper actiu en la presa de decisions de la comercialitzadora:

Quines funcions tindrà el Consell?

    • Elaboració de propostes sobre l’orientació i prioritats de Barcelona Energia
    • Participació en la definició de la política de conscienciació i pedagogia social sobre l’ús d’energies renovables i consum responsable
    • Participació en la definició de propostes sobre les tarifes i inversions de la comercialitzadora en les matèries requerides

Qui pot participar-hi?

    • El Consell d’usuaris i usuàries estarà obert a tots aquells clients de Barcelona Energia que vulguin formar-hi part.

Tens més dubtes?

PREGUNTES FREQÜENTS

CONTACTA