La Setmana de l’Energia Sostenible 2019 se celebra amb bona energia!

La Setmana de l’Energia Sostenible 2019 se celebra amb bona energia!

  • Barcelona Energia participarà en la Setmana de l’Energia Sostenible com a convidada per tal de donar a conèixer el Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia.
  • El Vermut amb Bona Energia de la Fàbrica del Sol comptarà amb la presència de Barcelona Energia, l’Institut de Recerca d’Energia de Catalunya, Som Energia i els Punts d’Assessorament Energètic.

Barcelona, 11 de juny de 2019. La Setmana Europea de l’Energia Sostenible torna per continuar impulsant la transició energètica cap a un model social i econòmic més igualitari i que millori la vida de les persones.

El proper dissabte 15 de juny, d’11.30 a 13.30 h, la Fàbrica del Sol organitza l’edició especial del ja habitual Vermut amb Bona Energia, a l’aire lliure, amb converses informals i un pica-pica. El tema principal serà la participació ciutadana en la gestió i el consum d’energia. Per primera vegada, Barcelona Energia participarà en l’activitat per parlar del Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia (decidim.barcelonaenergia.cat), l’òrgan assessor que permet a les persones usuàries de Barcelona Energia participar de manera activa en la presa de decisions de la comercialitzadora pública d’energia.

Per participar-hi és imprescindible inscriure-s’hi previament.


Vermut amb Bona Energia

Data: 15 de juny de 2019

Hora: 11.30 a 13.30 h

Ubicació: la Fàbrica del Sol (passeig de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona)


Sobre el Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia

El Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia és l’òrgan assessor que permet a les persones usuàries de Barcelona Energia participar de manera activa en la presa de decisions de la comercialitzadora pública d’energia. La missió del Consell de Persones Usuàries és generar espais de debat i participatius sobre propostes que girin al voltant de BE.

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019. L’operador elèctric metropolità no només compra i comercialitza energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

www.barcelonaenergia.cat | comunicacio@barcelonaenergia.cat

Compartir: