La comercialitzadora pública d’energia

Treballem per impulsar un nou model energètic més sostenible, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

El canvi de model energètic és una estratègia de gran abast que implica recuperar la sobirania energètica promovent la producció pública i ciutadana d’energia, la democratització del seu accés i la seva gestió com a servei públic.

Un canvi que permeti la reducció del consum energètic, l’ús racional de l’energia i la garantia de subministrament en compliment de la llei 24/2015, així com l’augment de la generació renovable i la reducció conseqüent dels gasos amb efecte d’hivernacle.

Volem que la ciutadania sigui protagonista d’aquesta transformació de gran abast, incrementant la cultura energètica dels ciutadans i capacitant-los per participar activament en aquest futur sostenible.

Treballem per impulsar un nou model energètic més sostenible, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

Barcelona Energia, l’elèctrica metropolitana

Com a resultat, neix Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica pública metropolitana. Barcelona Energia està gestionada per TERSA, empresa pública de serveis mediambientals. La seva missió és contribuir a la transició del model energètic sostenible potenciant l’autoconsum, l’energia 100% renovable i un servei de proximitat.

Actualment Barcelona Energia subministra electricitat a edificis i equipaments municipals de l’Ajuntament de Barcelona i, a partir del 2019, també obrirà el servei als equipaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a la ciutadania per a un màxim de 20.000 habitatges.

Els nostres valors

Sostenibilitat

Estem compromesos amb el medi ambient i per això només comercialitzem energia 100% renovable certificada per la CNMC.

A més, volem ajudar-te a la transició cap a l’autoconsum amb l’impuls d’instal·lacions d’autogeneració en terrats i cobertes particulars.

Proximitat

Donem un tracte proper i directe al client, ajudant-lo i assessorant-lo en el que necessiti en matèria d’energia.

Amb la vocació d’apoderar la ciutadania per a la transició cap a la sobirania energètica.

Transparència

La nostra activitat es basa en una gestió transparent, ja que es facilita l’accés a la informació i es promou la pedagogia vers el mercat energètic.

Innovació

Apostem per l’aplicació de les últimes tecnologies per fer front als reptes del futur i poder oferir-te els productes i serveis que millor s’adaptin a les teves necessitats.