CONTACTA

Vols fer-nos arribar una consulta?

Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  ContractacióTràmitsIncidènciesDubtes diversosAltres

  Dades de contacte

  900 906 807     consulta@barcelonaenergia.cat

  Carrer de la Pau, 3-5. 08930, Sant Adrià de Besós.

  D’acord amb l’evolució de la situació actual i amb les indicacions de les autoritats sanitàries i de les administracions públiques competents, us comuniquem que, per minimitzar el contacte entre les persones, Barcelona Energia no atendrà presencialment a l’oficina del carrer de la Pau 3-5. Podeu contactar amb nosaltres per telèfon (900 906 807) o correu electrònic consulta@barcelonaenergia.cat , o bé visitar el nostre web www.barcelonaenergia.cat

  Horari de gener a maig i d’octubre a desembre:

  De dilluns a dijous de 08.30 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores
  Divendres de 08.00 a 15.00 hores

  Horari de juny a setembre:

  De dilluns a divendres de 08.00 a 15.00 hores

   

  Horari de Nadal
  Des del 21 de desembre fins el 8 de gener, de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 hores.

  Dies 24 i 31 de desembre no hi haurà servei telefònic.

   

  consulta@barcelonaenergia.cat


  Tractament de Dades de Caràcter Personal.

  D’acord amb l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, les dades que ens proporciones a través d’aquest formulari seran tractades per part de Tractament i Selecció de Residus, S.Acom a responsable del tractament:

  Responsable del Tractament

  Tractament i Selecció de Residus, S.A

  Direcció postal

  Av. Eduard Maristany, 44, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)

  Telèfon

  93 462 78 70

  Correu electrònic

  tersa@tersa.cat

  Contacto DPD

  dpd@tersa.cat

  La finalitat del tractament és facilitar la contractació dels serveis oferts i atendre les consultes, les peticions de tràmits i reclamacions, així com el seu registre en la nostre pàgina Web.

  La base legal del tractament és el consentiment de l’interessat. No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

  Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu i sempre que siguin necessàries per complir la legislació vigent, així com no seran cedides a terceres persones excepte en els supòsits d’imperatiu legal.

  Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, oposició al tractament de decisions automatitzades així com el dret de la portabilitat de les dades, mitjançant un escrit i adjuntant-hi la fotocòpia del DNI o d’un document identificatiu equivalent, adreçat a Tractament i Selecció de Residus, S.A, Av. Eduard Maristany, 44, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona), o a través de l’adreça electrònica: privacitat@tersa.cat.

  En cas de considerar que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

  Pot consultar més informació addicional respecte al tractament de les seves dades en els següents enllaços:

  Condicions d’ús

  Política de Privacitat ampliada

  Política de Cookies