CONTACTA

Vols fer-nos arribar una consulta?

Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

ContractacióTràmitsIncidènciesDubtes diversosAltres

Dades de contacte

900 906 807     consulta@barcelonaenergia.cat

Carrer de la Pau, 3-5. 08930, Sant Adrià de Besós.

D’acord amb l’evolució de la situació actual i amb les indicacions de les autoritats sanitàries i de les administracions públiques competents, us comuniquem que, per minimitzar el contacte entre les persones, Barcelona Energia no atendrà presencialment a l’oficina del carrer de la Pau 3-5. Podeu contactar amb nosaltres per telèfon (900 906 807) o correu electrònic consulta@barcelonaenergia.cat , o bé visitar el nostre web www.barcelonaenergia.cat

Horari de gener a maig i d’octubre a desembre:

De dilluns a dijous de 08.30 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores
Divendres de 08.00 a 15.00 hores

Horari de juny a setembre:

De dilluns a divendres de 08.00 a 15.00 hores

 

consulta@barcelonaenergia.cat


Tractament de Dades de Caràcter Personal.

D’acord amb l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, les dades que ens proporciones a través d’aquest formulari seran tractades per part de Tractament i Selecció de Residus, S.Acom a responsable del tractament:

Responsable del Tractament

Tractament i Selecció de Residus, S.A

Direcció postal

Av. Eduard Maristany, 44, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)

Telèfon

93 462 78 70

Correu electrònic

tersa@tersa.cat

Contacto DPD

dpd@tersa.cat

La finalitat del tractament és facilitar la contractació dels serveis oferts i atendre les consultes, les peticions de tràmits i reclamacions, així com el seu registre en la nostre pàgina Web.

La base legal del tractament és el consentiment de l’interessat. No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu i sempre que siguin necessàries per complir la legislació vigent, així com no seran cedides a terceres persones excepte en els supòsits d’imperatiu legal.

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, oposició al tractament de decisions automatitzades així com el dret de la portabilitat de les dades, mitjançant un escrit i adjuntant-hi la fotocòpia del DNI o d’un document identificatiu equivalent, adreçat a Tractament i Selecció de Residus, S.A, Av. Eduard Maristany, 44, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona), o a través de l’adreça electrònica: privacitat@tersa.cat.

En cas de considerar que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Pot consultar més informació addicional respecte al tractament de les seves dades en els següents enllaços:

Condicions d’ús

Política de Privacitat ampliada

Política de Cookies