El nou Bicing s’endolla a Barcelona Energia

Bicing s'endolla a Barcelona Energia

El nou Bicing s’endolla a Barcelona Energia

  • Des de l’1 de juliol del 2018, la comercialitzadora pública dona servei a edificis i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona i a 19 organismes i entitats municipals.
  • Barcelona Energia es va obrir a la ciutadania l’1 de gener del 2019 i enguany compta amb 928 persones usuàries de tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

Barcelona, 23 de març del 2019.-  Barcelona Energia (BE), l’operador elèctric metropolità, creix i comença a subministrar electricitat als punts Bicing de Barcelona. El nou sistema de Bicing va entrar en funcionament el passat mes de gener: oferirà 519 estacions disperses per tot el territori i 7000 bicis, de les quals 1000 seran elèctriques.

En una primera fase, la comercialitzadora pública d’energia cent per cent renovable, ha començat a donar servei a 150 punts nous de subministrament d’arreu de la ciutat de Barcelona. Durant la segona fase, que s’espera que sigui cap a finals del mes d’abril, s’aniran activant de manera gradual la resta de punts, fins arribar a un total de 420 punts nous de subministrament, que suposaran el 100 % dels punts elèctrics del Bicing.

 

Impuls a la transició energètica

BE és l’eina que promou un nou model de transició energètica, fomentant la producció d’energia renovable mitjançant l’autoconsum en espais privats o comunitats de propietaris. A més, l’assessorament personalitzat ofereix serveis d’estalvi i optimització de tarifes i potències adequades a les característiques de cada llar, dirigides a l’eficiència energètica tot posant en el centre a la ciutadania.

 

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als seus usuaris l’1 de gener del 2019. L’operador elèctric metropolità no només compra i comercialitza energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, atorga sistemes de transparència en la gestió i aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum.

www.barcelonaenergia.cat | comunicacio@barcelonaenergia.cat

Compartir: