Suma’t al canvi

L’àrea metropolitana de Barcelona té un gran potencial energètic. Gràcies a les condicions climàtiques excel·lents, podem gaudir d’un gran nombre d’hores de sol a l’any. Per això, volem impulsar l’aprofitament de les cobertes i els terrats dels edificis d’habitatges com a espais de generació d’energia solar.

Des de Barcelona Energia volem guiar-te cap a l’autoconsum posant al teu abast tota la informació perquè puguis generar la teva pròpia energia.

Vols saber com instal·lar plaques fotovoltaiques al teu edifici?

Consulta en el mapa solar següent si el teu terrat és òptim per a la instal·lació:

De quins incentius econòmics pots gaudir?

Amb l’objectiu de potenciar l’eficiència i la generació d’energia pròpia, l’Ajuntament de Barcelona promou diferents ajuts:

  • Els ajuts a la rehabilitació energètica: ajuts de fins al 50% del cost de les instal·lacions voluntàries de plaques fotovoltaiques, associades a la rehabilitació de l’habitatge.
  • Bonificació del 50% de l’IBI durant tres anys per a instal·lacions de generació solar (tèrmica i fotovoltaica) i també una bonificació en l’ICIO del 95% del cost total de la llicència d’obres.

Si ets ciutadà d’un municipi metropolità, et pots adreçar al teu Ajuntament per per demanar informació sobre els ajuts disponibles.

Consulta tota la informació aquí: