Tarifes Empresa

El teu negoci es troba a Barcelona o la seva àrea metropolitana?
Ara ja pots contractar la tarifa Empresa amb Barcelona Energia!

Posem al teu abast les tarifes empresa variable, empresa clàssica i empresa solar.
Coneix-les!

Barcelona Energia ofereix tarifes elèctriques per a microempresa, petites i mitjanes empreses (pimes), comerços, autònoms i locals.

  • Sense limitació de potència contractada.
  • Sense permanència.
  • Energia 100% renovable.

Barcelona Energia  comercialitza energia 100% renovable, certificada per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). D’altra banda, fomenta la generació d’energia renovable amb l’impuls de l’autoconsum incentiva la participació ciutadana amb el Consell de Persones Usuàries.

A més, Barcelona Energia ofereix un servei transparent i de proximitat, amb tarifes accessibles i adequades a les característiques de cada subministrament. L’assessorament personalitzat promou també la cultura energètica amb serveis d’optimització d’energia per millorar l’eficiència i l’estalvi en les factures de la llum.

Escull la teva tarifa

És la tarifa més transparent, amb la qual pagaràs per la llum el preu real de mercat. Estalvia’t així els sobrecostos dels marges de seguretat propis de les tarifes fixes.

Empresa Variable

Amb la tarifa Empresa fixa clàssica gaudiràs del mateix preu de l’electricitat durant un any. Així, l’import final de la factura només dependrà del teu consum energètic.

Empresa Clàssica

La solució per als petits productors d’energia fotovoltaica, on s’estableixen dos preus; un pel període solar i un altre per al període no solar.

Empresa Solar

Consumeixes més de 50.000 kWh a l’any?

Envia’ns una factura i et farem un estudi personalitzat d’acord el teu perfil de consum.

E-mail: consulta@barcelonaenergia.cat

Sense permanència

Transparents

100% renovable