Gaudir d'energia pública i renovable està molt Reserva la teva plaça Contractació disponible
a partir de gener del 2019

100% Renovable

Proximitat

Transparents

Autoconsum

La comercialitzadora pública d’energia Origen de l'energia La nostra activitat Al servei de la ciutadania

Resol els teus dubtes

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica pública que ofereix energia 100% renovable, aportant transparència i proximitat al client.
Per a contractar amb nosaltres, el punt de subministrament ha d'estar situat a la ciutat de Barcelona o de la seva àrea metropolitana i no estar acollit actualment al bo social. Poden fer-ho tant persones físiques com jurídiques.
A través de la nostra pàgina web, escollint la teva tarifa i emplenant el formulari de contractació. Per començar, només necessitaràs tenir a mà la factura de la llum i disposar de correu electrònic.
Hi poden accedir un 20% de la xifra de negoci, per tant, inicialment parlem aproximadament de 20.000 subministraments.
És l'energia elèctrica procedent de fonts renovables no fòssils, és a dir, energia eòlica, solar, aerotèrmica, geotèrmica, hidrotèrmica, la de les onades, la de les marees, la de les roques calentes i seques, la oceanotèrmica, l'energia dels corrents marins, hidroelèctrica, biomassa, biolíquids, i biogàs.
La distribuïdora és l'encarregada del manteniment i la distribució d'energia a la xarxa mentre que la comercialitzadora és l'encarregada de la compra i venda d’energia al mercat majorista per subministrar-la al client final.