100% Renovable

Proximitat

Transparents

Autoconsum

En temps difícils, a BE som al teu costat

Ajorna el pagament de les teves factures

Som conscients que la situació d’excepcionalitat actual a causa de la COVID-19 no és fàcil per a moltes persones usuàries i famílies. Des de BE volem ajudar-te i que entre tots afrontem la situació amb bona energia. És per això que t’oferim la possibilitat d’ajornar el pagament de les factures durant un període de tres mesos. Consulta

Resol els teus dubtes

És la comercialitzadora publica que té l’objectiu d’oferir energia 100% renovable i aportant transparència i proximitat al client.
Per a contractar amb nosaltres, el punt de subministrament ha d'estar situat a la ciutat de Barcelona o de la seva àrea metropolitana i no estar acollit actualment al bo social. Poden fer-ho tant persones físiques com jurídiques.
A través de la nostra pàgina web, escollint la teva tarifa i emplenant el formulari de contractació. Per començar, només necessitaràs tenir a mà la factura de la llum i disposar de correu electrònic.
Hi poden accedir un 20% de la xifra de negoci, per tant, inicialment parlem aproximadament de 20.000 subministraments.
És l'energia elèctrica procedent de fonts renovables no fòssils, és a dir, energia eòlica, solar, aerotèrmica, geotèrmica, hidrotèrmica, la de les onades, la de les marees, la de les roques calentes i seques, la oceanotèrmica, l'energia dels corrents marins, hidroelèctrica, biomassa, biolíquids, i biogàs.
La distribuïdora és l'encarregada del manteniment i la distribució d'energia a la xarxa mentre que la comercialitzadora és l'encarregada de la compra i venda d’energia al mercat majorista per subministrar-la al client final.