T'ajudem

T'ajudem

Formulari

Necesitas ayuda footer

Tarifes de llum per a empreses i negocis

Tarifes de Llum per a Empreses

Contracta la potència
més econòmica.

Estalvia en el terme de potència a la teva factura de llum: no apliquem marges de gestió.

Tens una empresa a la ciutat de Barcelona o a la seva àrea metropolitana?

Aquestes són les Tarifes de Llum que pots contractar amb Barcelona Energia segons les teves necessitats i preferències.

Tarifa Variable

La tarifa variable és la més transparent: pagues la llum a preu real del mercat.

Tarifa Fixa

La tarifa fixa és la més estable: gaudeix del mateix preu de la llum durant tot l’any.

De quins avantatges gaudirà la teva empresa contractant Barcelona Energia?

  • Tindràs un Gestor Energètic només per tu. 
  • Contacte directe per resoldre qualsevol incidència o dubte en qualsevol moment.
  • Reunions periòdiques de seguiment de la contractació per tal de valorar. optimitzacions de potència i oferir-te  informes de standby.
  • Informes d'Eficiència Energètica elaborats amb eina Data Science que analitza totes les dades del consum per detectar millores continues en el contracte. 

Contacta ara amb l’equip de Barcelona Energia.

T’oferirem un preu personalitzat i únic segons les característiques del teu negoci i empresa, sempre vetllant pels seus interessos. A més, amb Barcelona Energia contractes sempre la potència més econòmica perquè no apliquem marges de gestió.
 

Contracta el teu gestor energètic per la teva empresa en 3 senzills passos.

1

Envia’ns la teva factura

Informe d’estalvi energètic, on s’estudia l’estalvi econòmic, energètic i mediambiental.

2

Contractació

Et demanarem algunes dades personals del titular del contracte i les dades bancàries per a que no hagis de preocupar-te i puguem domiciliar les factures. Firma i… llest!

3

Ja tens el teu gestor energètic

Et proporcionarem informes d’eficiència energètica periòdics i t’oferirem sempre les millores energètiques pel teu subministre.

Tarifes transparents

Barcelona Energia ofereix tarifes transparents pensades per a la ciutadania de Barcelona i la seva àrea metropolitana, contribuint a la transició del model energètic sostenible amb energia 100% renovable i un servei de proximitat. Amb totes les nostres tarifes contractaràs sempre la potència més econòmica perquè no apliquem marges de gestió, descobreix ara quina s’adapta millor a tu.

Energia 100% Renovable

A Barcelona Energia només comercialitzem energia d'origen 100% renovable, certificada per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), mitjançant el sistema de garanties d'origen. Aquesta és l’energia procedent de fonts renovables no fòssils, és a dir, energia eòlica, solar, aerotèrmica, geotèrmica, hidrotèrmica, la de les onades, la de les marees, la de les roques calentes i seques, l’oceanotèrmica, l’energia de les corrents marines, hidroelèctrica, biomassa, biolíquids, i biogàs.

Sense permanència ni penalitzacions

Nosaltres ens encarreguem de totes les gestions a l'hora de fer el canvi de comercialitzadora. Passa't a Barcelona Energia sense permanència de contracte ni penalitzacions. A més, pots fer un canvi o de tarifa sempre que vulguis sense cap mena de cost. La nostra activitat es basa en una gestió transparent, ja que es facilita l’accés a la informació i es promou la pedagogia  al voltant del  mercat energètic.

Innovació i digitalització

Apostem per la innovació i l’aplicació de les últimes tecnologies per fer front als reptes del futur i poder oferir-te els productes i serveis que millor s’adaptin a les teves necessitats. Amb l’Àrea Client de Barcelona Energia podràs realitzar les gestions que necessitis i consultar tota la informació relativa a l’energia contractada, així com visualitzar els Informes d’Eficiència Energètica, que et permetran conèixer les teves dades de consum i les emissions de CO2 que has contribuit a evitar que s’emetin a l’atmosfera.

Al servei de la ciutadania

L'energia de la ciutadania per a la ciutadania: Barcelona Energia és la comercialitzadora pública d'energia. Un dels elements claus de la transició cap a la sobirania energètica és la mateixa ciutadania. És important que conegui els beneficis ambientals, econòmics i socials que representa aquesta oportunitat, així com el paper que juguem tots per assolir aquest repte. Volem informar perquè la ciutadania s’empoderi i tingui plena capacitat de decisió, per això tenim un òrgan de participació ciutadana.

No hi ha pregunta sense resposta

Publicador de continguts

Necessites ajuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

També pots contactar amb nosaltres per e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o trucar-nos a l'  900 906 807

Resolem els teus dubtes

Aquí trobaràs resposta a les preguntes que ens feu amb més freqüència. És la forma més ràpida de resoldre els teus dubtes!

PREGUNTES FREQÜENTS