Autoconsum

El área metropolitana de Barcelona tiene un gran potencial energético. Gracias a sus excelentes condiciones climáticas podemos disfrutar de un gran número de horas de sol al año. Por esto, queremos impulsar el aprovechamiento de las azoteas y cubiertas de los edificios de viviendas como espacios de generación solar.

¿Dispones de placas fotovoltaicas instaladas en tu vivienda? 

Si ja disposes de plaques fotovoltaiques i ets ciutadà o el teu negoci es troba a Barcelona o a la seva àrea metropolitana. Pots contractar Barcelona Energia!

A més a Barcelona Energia també oferim diferents serveis per a autoproductors i autoproductores:

Servei de compensació d’excedents

l nostre compromís amb l'energia verda va més enllà del subministrament, per això col·laborem amb els petits productors i productores d'electricitat de fonts renovables per compensar els excedents d’energia, segons indica el RD 244/2019.

Aquest servei s’ofereix amb la contractació de la tarifa fixa clàssica, la tarifa solar o la tarifa variable.

Per contractar el servei escriu-nos a consulta@barcelonaenergia.cat

Oferim un servei d’autoconsum claus en mà: estudi, visita tècnica, pressupost, tràmits administratius, instal·lació, posada en marxa de l’autoconsum, legalització i retribució dels excedents.

Vols saber com instal·lar plaques fotovoltaiques a casa teva o al teu edifici?

Amb la calculadora d’autoconsum et resoldrem tots els teus dubtes.

Quant costa?
Quant t’estalviaries?
Quant trigaries a rendibilitzar la teva inversió?
REALITZAR SIMULACIÓ

De quins incentius econòmics et pots beneficiar?

Amb l'objectiu de potenciar l'eficiència i la generació d'energia pròpia, l'Ajuntament de Barcelona promou ajuts diferents:
  • Ajuts per a la rehabilitació energètica: ajuts de fins al 50% del cost de les instal·lacions voluntàries de plaques fotovoltaiques, associades a la rehabilitació de l'habitatge.
  • A més, actualment ja existeix una bonificació del 50% de l’IBI durant tres anys per a instal·lacions de generació solar (tèrmica i fotovoltaica)  i també una bonificació de l’ICIO del 95% del cost total de la llicència d’obres.

Si ets ciutadà, ciutadana o empresa d'un municipi metropolità, et pots adreçar al teu Ajuntament per demanar informació sobre els ajuts disponibles.
Ajuts per al meu projecte d'energia renovable

Necessites ajuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

També pots contactar amb nosaltres per e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o trucar-nos al  900 906 807

Resolem els teus dubtes

Aquí trobaràs resposta a les preguntes que ens feu amb més freqüència. És la forma més ràpida de resoldre els teus dubtes!

PREGUNTES FREQÜENTS