Participació ciutadana

Si ja formes part de Barcelona Energia, pots participar en el Consell de persones usuàries de la comercialitzadora d’energia pública.

El Consell de persones usuàries de Barcelona Energia

El Consell de persones usuàries és l’òrgan assessor que permet a les  persones usuàries de Barcelona Energia participar de forma activa en la presa de decisions de la comercialitzadora energètica.


 

Quines funcions té el Consell?

  • Elaboració de propostes sobre l’orientació i prioritats de Barcelona Energia.
  • Participació en la definició de la política de conscienciació i pedagogia social sobre l’ús d’energies renovables i consum responsable.
  • Intervenció en la definició de propostes sobre les tarifes i inversions de la comercialitzadora en les matèries requerides.

Qui pot participar-hi?

El Consell d’usuaris i usuàries estarà obert a tots aquells usuaris de Barcelona Energia que vulguin formar-ne part.

 

Com puc formar-hi part?

La plataforma virtual Decidim de Barcelona Energia  és l’espai de trobada i participació del Consell de persones usuàries de Barcelona Energia.  Permet als seus membres desenvolupar les eines de participació necessàries per informar-se, debatre i decidir sobre temes de la comercialitzadora.
 

Com ens organitzem?

Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia

Òrgan de participació de Barcelona Energia. Poden formar part d'aquest totes les persones que tinguin contractat el servei de Barcelona Energia. Serveix per fer propostes i participar en les decisions de la companyia. Per formar-ne part cal enviar un correu electrònic a consulta@barcelonaenergia.cat 
 

Assemblea del Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia

Assemblea en la qual es reuneixen totes les persones membres del Consell de Persones Usuàries per debatre i votar les propostes presentades per la Comissió Permanent.
 

Comissió Permanent de l'Assemblea del Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia

Equip de treball reduït de l'Assemblea de Consell de Persones Usuàries per desenvolupar els encàrrecs aprovats per l'Assemblea i preparar noves propostes per a presentar i ser debatudes i aprovades en l'Assemblea. Qualsevol membre de Consell de Persones Usuàries pot formar-ne part, només cal presentar una candidatura i aconseguir més vots a favor que en contra a l'Assemblea de Consell de Persones Usuàries.
 

Grups de treball de la Comissió Permanent

Subgrups de treball de la Comissió Permanent per a treballar en cadascun dels projectes encomanats per l'Assemblea.
 

Necessites ajuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

També pots contactar amb nosaltres per e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o trucar-nos a l'  900 906 807

Resolem els teus dubtes

Aquí trobaràs resposta a les preguntes que ens feu amb més freqüència. És la forma més ràpida de resoldre els teus dubtes!

PREGUNTES FREQÜENTS