BLOG

Onada de calor! 5 consells eficients per combatre-la sense pagar de més

Un cop detectada la primera onada de calor de la temporada i les altes temperatures, ens veiem obligats a prendre mesures dràstiques per mantenir l’interior de la casa fresc. Saps que pots prendre mesures sostenibles per conviure amb la calor? Iniciem la temporada d’estiu amb el top 5 de les accions que et faran estalviar en la teva factura sense passar calor: 

1. Comença el dia amb bon ambient!

Aprofita la nit i les primeres hores del matí per ventilar la casa; així reduiràs la temperatura a l’interior durant les hores següents.

2. Espai fresc també a l’interior

Durant les hores més intenses de sol, mantén les persianes abaixades per evitar que la calor entri a l’interior de la casa i fer que es mantingui fresc.

3. L’aire, el teu aliat

Obre diferents finestres per potenciar el moviment d’aire a l’interior. De mica en mica notaràs que la sensació tèrmica disminueix.

4. Ventilador vs. aire condicionat

El ventilador consumeix menys que l’aire condicionat i el seu aire ajuda a disminuir la temperatura. Per tant, la millor opció és tenir ventiladors amb peu, ventiladors de sostre o de paret.

5. I si l’aire condicionat és indispensable…

Si fas servir l’aire condicionat, recorda apagar-lo quan no hi siguis, mantenir-lo entre 24º i 25º i netejar els filtres perquè sigui més eficient.

 

A part d’això, recorda que si gaudeixes de la discriminació horària amb qualsevol tarifa de Barcelona Energia, l’horari vall  durant la temporada comença a les 11 h de la nit, per tant serà el període on el preu per kWh serà més baix.

Posa en pràctica els consells anteriors i gaudeix de l’estiu!

Contacta

Compartir:

blog eficiencia energética
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo