BLOG

Barcelona Energia abaixa un 40 % el preu de la tarifa fixa

Des de Barcelona Energia renovem la tarifa fixa amb un preu un 40 % més baix que el de l’anterior tarifa publicada. Aquesta mesura s’aplicarà a partir d’avui, 1 de juny, a totes les persones ja usuàries de tarifes fixes, així com a nous usuaris i usuàries que vulguin contactar amb BE per tal de contractar-la. 

El fet que aquest 2023 estiguem vivint una tendència més estable del mercat elèctric permet que Barcelona Energia pugui aplicar una rebaixa proactiva de la nova tarifa fixa de la companyia. El propòsit de Barcelona Energia, com a empresa amb vocació de servei públic, no és només garantir un bon servei, sinó també oferir sostenibilitat econòmica i no incrementar marges. És per això que, per tal de contribuir al benefici directe de les persones usuàries de la companyia, hem decidit renovar la tarifa fixa.
 
Aquesta nova mesura de Barcelona Energia arriba després d’un 2022 marcat per la crisi energètica, en què el preu de l’electricitat al mercat a l’engròs es va enfilar fins a límits històrics. En aquesta situació i com a comercialitzadora pública, es va absorbir una gran part d’aquests preus per minimitzar l’impacte de l’augment del cost de l’energia en la factura final de les persones usuàries de Barcelona Energia.

Tanmateix, aquesta rebaixa en la tarifa fixa de Barcelona Energia s’alinea amb els objectius de l’energètica pública metropolitana per la promoció del benestar de la ciutadania, sobretot en moments econòmicament complexos, tal com ja va impulsar l’any 2020 amb la baixada de preus que va dur a terme de manera proactiva durant la pandèmia de la Covid-19. Gràcies a mesures com aquesta i a la confiança de cada vegada més usuaris i usuàries, actualment BE ofereix subministrament a més de 12.000 punts de tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona. No només comprem i venem energia, sinó que també treballem per adquirir un compromís amb les energies renovables, apostant per la innovació i incentivant l’autoconsum, amb un servei de proximitat amb assessoria personalitzada i sistemes de transparència en la gestió.

Encara tens dubtes? Contacta amb nosaltres sense cap compromís a través del nostre correu consulta@barcelonaenergia.cat o trucant al 900 906 807 i et farem un simulacre de la factura amb Barcelona Energia.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES