BLOG

Barcelona Energia evita l’emissió de més de 100.000 tones de CO2 a Barcelona i l’Àrea Metropolitana en dos anys

La comercialitzadora pública, creada el novembre de 2018, aposta només per energia 100% renovable.

Per posar en context, aquestes emissions de CO2 equivalen a les que emetria un cotxe dièsel en recórrer més de 556 milions de quilòmetres. És a dir, en fer unes 14.000 voltes a la Terra per la línia de l’equador (el camí més llarg per fer la volta al planeta).

Una manera de compensar aquestes emissions de CO2 hauria estat plantar uns 7 milions d’arbres dins de Barcelona i l’AMB. En canvi, s’ha pogut fer simplement apostant per l’energia 100% renovable de Barcelona Energia

En termes econòmics, la ciutat s’ha estalviat 1.300.000€

Barcelona Energia, com a comercialitzadora pública, té la missió de fer accessible un servei bàsic com la llum i l’energia, fomentar l’eficiència energètica i representar un estalvi real per a l’Ajuntament i per a la ciutadania de Barcelona i l’Àrea Metropolitana. És per això que, per política, Barcelona Energia ajusta al màxim les seves tarifes al preu real de compra de la llum, tant per a l’Ajuntament com per a la ciutadania. El màxim exponent d’això és la tarifa variable.

Concretament, les persones usuàries de Barcelona Energia s’estalvien una mitjana de 84 € a l’any respecte a la seva comercialitzadora anterior. Aquesta xifra s’incrementa en 55 € més per a aquelles persones a qui la comercialitzadora ha recomanat el canvi a discriminació horària i en 58 € extra per a qui també s’ha proposat una optimització de la potència contractada d’acord amb el seu ús real.

 

CO2 Barcelona Energía

Foment de l’eficiència energètica i l’autoconsum

Barcelona Energia també té com a objectiu reduir l’ús d’energia no necessària. Per això realitza diverses formacions en eficiència i assessoraments personalitzats per tal de reduir el consum innecessari, que genera una despesa tant d’energia com econòmica fàcilment evitable.

A més a més, aposta per la generació solar amb plaques fotovoltaiques d’autoconsum com a futur model d’abastiment energètic a Barcelona i l’Àrea Metropolitana, ajudant aquelles persones interessades a realitzar la instal·lació i oferint una tarifa específica per aprofitar-se al màxim dels avantatges que ofereix aquest sistema des del primer dia.

Barcelona Energia

blog eficiencia energética noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES