BLOG

Barcelona Energia amplia els punts de subministrament d’energia verda al Baix Llobregat i el Vallès Occidental

Els ajuntaments del Papiol i Castellbisbal ja s’endollen a Barcelona Energia per funcionar amb electricitat 100 % d’origen renovable. Dos noves incorporacions a la xarxa de municipis compromesos amb la transició cap a un model energètic més respectuós amb el medi ambient. 

Des de Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’electricitat 100% renovable participada per l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB, continuem expandint la nostra presència a l’àrea metropolitana amb les noves adhesions dels ajuntaments de El Papiol i Castellbisbal a la xarxa de municipis compromesos amb la transició cap un model energètic més respectuós amb el medi ambient. 

A través de la incorporació d’aquests dos nous consistoris a la companyia, que suposa un increment de 103 nous punts de subministrament, els equipaments públics d’aquestes dues poblacions del Baix Llobregat i el Vallès Occidental ja funcionen amb electricitat 100 % neta i d’origen renovable.

D’una banda, el subministrament a l’ajuntament de El Papiol (Baix Llobregat), integrat a la xarxa de Barcelona Energia des del passat mes de maig, representa 44 punts nous per a la comercialitzadora, mentre que l’entrada de Castellbisbal (Vallès Occidental), que es va endollar el passat mes de juliol a l’elèctrica pública, suma 59 punts més. S’estima que el nou subministrament de Barcelona Energia afavoreixi un estalvi econòmic en la partida d’energia d’aquests dos ajuntaments d’entre un 2,89% i un 3,22%. Així mateix, les dues incorporacions representaran un increment que superarà l’1,4M€ en la facturació de la companyia.

Amb el Papiol i Castellbisbal, ja són 5 els ajuntaments metropolitans que funcionen amb Barcelona Energia (Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, El Papiol i Castellbisbal). En total, els sis consistoris incorporats a l’accionariat de la subministradora pública representen 680 nous punts de subministrament i 24 GWh, una xifra que suposa una reducció d’emissions de gairebé 4.000 tones de CO2, equivalent a recórrer 28 milions de quilòmetres amb un vehicle dièsel.

Amb més de 12.400 punts de subministrament, Barcelona Energia és avui l’energètica pública d’energia més gran de l’Estat, situada en el top 8 de les comercialitzadores dins Barcelona i l’àrea metropolitana, amb un creixement acumulat superior al 209 % des de l’inici de l’activitat, el 2018. Valorada amb un 8,9 per les persones usuàries a la darrera enquesta de satisfacció, les xifres de la companyia reflecteixen la consolidació d’un model energètic sostenible, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES