BLOG

Barcelona Energia celebra el seu primer any oferint servei a la ciutadania

El procés de contractació es pot realitzar des de la seva pàgina web, per telèfon o concertant una visita presencial a les seves oficines.
La comercialitzadora pública comercialitza energia 100% renovable certificada, potencia l’autoconsum i incentiva la participació ciutadana.
Els usuaris de Barcelona Energia tenen accés directe a assessorament i acompanyament personalitzat per optimitzar i reduir la seva factura de la llum.

Barcelona, 2 de gener del 2020.- Ja ha passat un any des que Barcelona Energia, l’operador elèctric metropolità, va començar a donar servei als ciutadans de l’àrea metropolitana de Barcelona; només un any abans, el 2018, es convertia en la comercialitzadora principal en la gestió d’edificis i equipament de titularitat pública, com ara l’enllumenat de la ciutat comtal i l’E-Bicing.

La comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana de Barcelona  ha tancat aquest any 2019 amb més de 1.400 usuaris ciutadans i amb 5.000 punts públics gestionats. Així doncs, amb una gestió de més de 6.000 punts de subministrament, es posiciona com la comercialitzadora pública de referència de tot l’estat espanyol.

Barcelona Energia comercialitza energia únicament 100% renovable certificada per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). D’altra banda, impulsa l’autoconsum domèstic mitjançant la generació d’energia amb plaques fotovoltaiques i incentiva la participació ciutadana amb el Consell de Persones Usuàries. A més, la comercialitzadora propietat de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) promou la cultura energètica per millorar l’eficiència i l’estalvi a les factures de la llum, i realitza accions de conscienciació ciutadana.

La inclusió de Barcelona Energia en el mercat elèctric significa l’entrada d’una entitat pública que aporta transparència i ofereix un servei ciutadà pròxim.

 

Passar-se a la comercialitzadora pública 100% renovable

Barcelona Energia treballa de manera coordinada amb la resta de serveis ciutadans, oferint un acompanyament personalitzat, pròxim i transparent. A més, en una societat cada vegada més conscienciada, Barcelona Energia aconsegueix entrar en el sector d’una manera responsable treballant per aconseguir beneficis ambientals, econòmics i socials per permetre als ciutadans adquirir un paper actiu en la transició energètica.

Per a més informació:

900 906 807  |  consulta@barcelona.energia.cat  |  http://www.barcelonaenergia.cat/

Contacta

 

blog noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES