BLOG

Barcelona Energia torna a rebre un excel·lent per part de les persones usuàries en l’any de major pujada de preus de la llum a Espanya de la història

  • Els usuaris i usuàries de Barcelona Energia valoren amb un 9,01 sobre 10 la companyia durant el 2021, l’any en què el preu de l’electricitat ha assolit màxims històrics a l’Estat espanyol.

  • El 98 % d’usuaris i usuàries actuals de Barcelona Energia recomanen aquesta elèctrica als seus coneguts. I dels que encara no són usuaris/es, el 60 % es planteja canviar-s’hi.

  • L’honestedat, la sostenibilitat, el bon servei i el fet de ser una elèctrica pública és el que més es valora de Barcelona Energia.

Un any més, Barcelona Energia s’ha interessat per l’opinió que ha generat la seva gestió durant el 2021, un any especialment delicat per la històrica pujada de preus de la llum a l’Estat espanyol, que ha generat gran desconcert entre la ciutadania.

Justament és en aquest context d’augment del preu de la llum quan més importància cobra l’existència d’una elèctrica pública, 100 % renovable i honesta com Barcelona Energia. O això és, si més no, el que opina la ciutadania, segons una enquesta externa que s’ha realitzat a una mostra representativa de persones que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona, els 36 municipis on es pot contractar l’electricitat de Barcelona Energia.
 

Barcelona Energia rep un 9,01 de valoració de les persones usuàries el 2021

El context de 2021 ha estat molt complicat. Els preus de la llum han assolit màxims històrics a Espanya i hi ha hagut incidents notables de difícil gestió per part de les comercialitzadores independents, com els endarreriments en l’enviament de dades de consum per part de les distribuïdores, que han provocat importants endarreriments en l’emissió de factures a les usuàries, o els diversos canvis impositius que s’han dut a terme, entre d’altres. Tot això ha provocat un daltabaix al sector, amb tancament de comercialitzadores, fusions i un gran descontentament per part de la població.


Tot i això, segons les persones usuàries de Barcelona Energia, la comercialitzadora pública, renovable i honesta de l’àrea metropolitana ha superat aquesta dura prova amb un excel·lent, i valoren la gestió i el seu nivell de satisfacció amb un 9,01 sobre 10. Aquesta xifra millora la de l’any passat, que també assolia l’excel·lent.

Les dades també indiquen que, com més temps has estat amb Barcelona Energia, més augmenta la teva satisfacció, ja que els usuaris i usuàries que porten més de dos anys amb Barcelona Energia la puntuen amb 0,24 punts més, és a dir, amb un 9,25 sobre 10.
Recomanació de companyia elèctrica a Barcelona i l’àrea metropolitana

El 98 % d’usuaris i usuàries de Barcelona Energia recomanen la seva experiència amb l’elèctrica a les persones del seu entorn. Fins i tot aquelles persones que encara no han contractat Barcelona Energia tenen una imatge positiva de la companyia, gràcies a la seva comunicació i experiències que han tingut amb aquesta. Concretament, el 60 % de les persones que coneixen Barcelona Energia consideren fer el canvi i traslladar-hi el seu contracte de llum. I d’aquest 60 %, el 77 % recomana l’empresa al seu entorn.

 

Destaquem també que el 80,30 % opina que la factura de Barcelona Energia és millor que la que rebien amb la seva anterior comercialitzadora.
Barcelona Energia, l’elèctrica honesta, sostenible, pública i transparent que transmet confiança

Les persones enquestades també han assenyalat quins són els atributs que perceben superiors de Barcelona Energia respecte de la competència. Aquests són la confiança que transmet gràcies a la seva honestedat en l’assessorament, la seva ètica i responsabilitat vers la societat i la seva transparència en la gestió.

El bon servei i els valors de sostenibilitat i honestedat són els principals motius de contractació amb Barcelona Energia.


 

Metodologia: 

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES