BLOG

Barcelona Energia i l’Eix Comercial del Raval impulsen una col·laboració que permetrà rebaixar de mitjana un 17 % el cost total de la factura anual dels comerços

  • L’operador metropolità i l’Eix Comercial del Raval es comprometen a impulsar un conveni de col·laboració per fomentar l’ús d’energies renovables i l’estalvi energètic entre els seus comerciants

  • Amb el canvi a l’energia 100 % renovable, també es calcula que cada comerciant deixaria d’emetre al voltant de 2 tones de CO2
     

Barcelona Energia, l’operador metropolità que ofereix energia d’origen 100 % renovable, i l’Eix Comercial del Raval han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica dels comerços del barri i fomentar l’estalvi econòmic dels seus comerciants.

D’aquesta manera, la comercialitzadora pública subministrarà el servei d’energia sostenible a tots els comerciants de l’Eix Comercial del Raval que així ho sol·licitin, al mateix temps que oferirà un assessorament gratuït i sense cap compromís mitjançant un informe comparatiu dels costos energètics. L’Eix Comercial del Raval compta amb més de 490 comerços adherits que ocupen una superfície de més de 7.000 m2.

Marc Bonet, responsable de Desenvolupament de Negoci de Barcelona Energia, explica que “aquest acord s’alinea amb la nostra missió de contribuir cap a un model de transició energètica amb una gestió de l’energia com un servei públic”, i puntualitza que “a la vegada, reafirma, un cop més, el nostre compromís per aconseguir el benestar de la ciutadania, oferint unes millors condicions econòmiques als comerciants alhora que ajudem a reduir les seves emissions”. 

Per als comerciants que contractin el seu servei amb Barcelona Energia s’estima que es pugui generar un estalvi mitjà del 17 % en la seva factura anual, així com deixar d’emetre al voltant de 2 tones de CO2 a l’atmosfera.

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica pública més gran de l’Estat i la seva vocació és estar al servei de la ciutadania, oferint un servei de qualitat, transparent i de proximitat, l’objectiu del qual no sigui el benefici econòmic, sinó el benestar i l’empoderament de la ciutadania.

La comercialitzadora pública es troba entre el top 10 de comercialitzadores dins l’àrea metropolitana, amb més 10.200 punts de subministrament gestionats (entre públics, persones usuàries i empreses). Amb aquest nou acord, Barcelona Energia segueix el seu compromís d’oferir un model energètic 100 % renovable i sostenible a tots els seus usuaris i usuàries, impulsant un model energètic basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES