BLOG

Barcelona Energia il·luminarà per primer cop la Fira de la Puríssima de Sant Boi amb llum 100 % renovable

  • Barcelona Energia, que també subministra electricitat d’origen sostenible als equipaments públics de la ciutat, abastirà la 76a edició d’un dels esdeveniments populars més importants del Baix Llobregat

  • L’energia verda facilitada per l’operador públic metropolità a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat evitarà l’emissió de 2.420 tones de CO2 i permetrà un estalvi econòmic d’un 19 %

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia, subministrarà amb electricitat d’origen 100 % renovable la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, un dels esdeveniments més importants que se celebren al Baix Llobregat, que enguany tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre. L’acord permetrà il·luminar les prop de 400 parades que acollirà la 76a edició de la fira, repartides pel centre de la ciutat, en uns 12.000 metres quadrats de superfície expositiva.

Aquest subministrament permetrà un doble estalvi a la ciutat: d’una banda, econòmic, ja que representarà la reducció d’un 19 % del preu en la factura de la llum de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, gràcies a les condicions de la tarifa de Barcelona Energia; i, de l’altra, ambiental, ja que l’energia facilitada és 100 % d’origen verd i local, fet que permet evitar emetre fins a 2.420 tones de CO2, l’equivalent a conduir 13 milions de quilòmetres amb un cotxe dièsel.

Per a Iu Gallart, director de Barcelona Energia: “Que una de les fires més concorregudes de la província de Barcelona s’il·lumini amb electricitat d’origen sostenible i local és un pas més cap al model energètic pel qual treballem, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana”.

L’operador metropolità d’electricitat ofereix aquest servei a Sant Boi de Llobregat després que l’ajuntament d’aquesta població s’adherís fa 5 mesos a Barcelona Energia, un acord que ha representat 329 nous punts de subministrament a la ciutat.
 

Barcelona Energia també encén els llums nadalencs de la capital catalana

A més de proporcionar l’electricitat de la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la comercialitzadora metropolitana d’energia també és l’encarregada de proveir, per tercer any consecutiu, l’electricitat per il·luminar el Nadal de Barcelona. D’una banda, Barcelona Energia subministra energia 100 % renovable per a les més de 200 parades de dues de les fires més tradicionals de la ciutat: la Fira de Nadal de la Sagrada Família i la Fira de Reis de la Gran Via. Així mateix, l’empresa proporciona l’energia per encendre els llums dels carrers de la capital catalana durant les festes nadalenques. 

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES