BLOG

Barcelona Energia impulsa el servei d’assessorament que afavoreix l’estalvi a autònoms i pimes per reactivar els negocis

Un assessorament personalitzat i la varietat de tarifes permeten tenir una capacitat d’estalvi econòmic de fins a un 34% del cost de la factura, especialment per a aquells comerços que no hagin revisat el contracte en els últims 12 mesos.

En un moment clau per a la reactivació econòmica, l’objectiu és contribuir en el desenvolupament de l’activitat de petits i mitjans empresaris, dels autònoms i del comerç de proximitat de l’àrea metropolitana.

Amb l’ús d’energia 100% renovable de Barcelona Energia, un restaurador mitjà pot evitar emetre fins a 30 tones de CO₂ a l’atmosfera.

Barcelona Energia (BE), la  comercialitzadora pública d’energia, s’ofereix com a alternativa energètica amb assessorament per a l’estalvi de pimes, comerços i autònoms a través d’unes tarifes que van implementar-se aquest estiu.

En un moment com l’actual, on la reactivació econòmica és el principal objectiu de qualsevol companyia, Barcelona Energia aposta pel subministrament sostenible, de proximitat i personalitzat per poder ajudar en l’estalvi econòmic dels negocis que duu a terme el col·lectiu de petites i mitjanes empreses, els comerços de proximitat i els autònoms de l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’assessorament a autònoms i pimes és clau

Segons explica Marc Bonet, responsable de Desenvolupament de Negoci de Barcelona Energia, “amb aquest tipus de plantejament reforcem el nostre compromís públic de mantenir-nos al servei de les persones en un moment d’incertesa com l’actual i, dins la nostra àrea d’activitat, volem contribuir a reforçar la reactivació del desenvolupament econòmic local. L’adhesió a aquest tipus de servei, gràcies al servei d’auditories gratuïtes que permet ajustar al màxim les necessitats energètiques, pot suposar, per exemple a un restaurador, un dels sectors més afectats per la crisi, un estalvi de fins a 2.510 € a l’any, especialment si no ha revisat la seva factura en els últims 12 mesos”.

En aquesta línia, l’objectiu és oferir al públic, sense limitació de potència ni permanència, la possibilitat de contractar un operador elèctric que ofereixi energia únicament 100% renovable i amb unes tarifes i assessorament personalitzat que fomenti l’estalvi i eficiència energètica, com és el cas de Barcelona Energia. Segons afegeix el Sr. Bonet, “Utilitzant energia 100% renovable com la de Barcelona Energia, es pot evitar emetre fins a 30 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera per cada restaurador o comerç. El que equival a la contaminació generada en donar més de 4 voltes al planeta Terra per la línia de l’equador amb un cotxe dièsel”.

Amb aquest posicionament, la comercialitzadora pública d’electricitat segueix el seu compromís amb la ciutadania, amb un model energètic propi i un servei de qualitat, transparència i proximitat amb tarifes accessibles i adaptades a totes les necessitats.

En aquests moments, Barcelona Energia subministra energia 100% d’origen renovable a més de 4.700 punts de subministrament públics i a més de 2.200 persones usuàries.

eficiencia energética noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES