BLOG

Barcelona Energia impulsa la Mercè 2023 amb energia 100% renovable

Aquesta edició, que es durà a terme del 22 al 25 de setembre, serà un festival ric en diversitat cultural, artística i social. En aquest sentit, Barcelona Energia s’uneix a aquesta celebració amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Ens sentim orgullosos de poder ser els subministradors oficials d’aquesta celebració tan estimada per la nostra comunitat i contribuir a fer-la més sostenible amb energia 100% neta i renovable. Aquesta iniciativa reforça el nostre compromís amb el medi ambient i la construcció d’una ciutat més respectuosa amb el medi ambient.

Un cop més, Barcelona Energia posa de manifest el seu compromís amb la transició cap a un futur més sostenible, impulsant l’ús de l’energia renovable com a base fonamental per al desenvolupament de la ciutat.

 

Barcelona Energia, al costat de la cultura barcelonina

Des de la seva posada en marxa, Barcelona Energia ha estat un agent actiu en el suport a la riquesa cultural de la ciutat de Barcelona i altres municipis propers. Seguint amb l’estratègia d’impulsar un model energètic més sostenible basat en l’eficiència energètica i un servei de proximitat i de participació ciutadana, la comercialitzadora pública proveeix energia renovable a diversos esdeveniments i espais culturals de la ciutat, com ara Llum BCN, el Festival Grec, les fires de Nadal i Reis o la sala Paral·lel 62, entre d’altres.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES