BLOG

Barcelona Energia llança una nova tarifa exclusiva per empreses

Per facilitar la reactivació de l’activitat empresarial i la dels professionals autònoms, la Tarifa Empresa s’adequa a les necessitats actuals amb un estalvi en la factura i sense exigències de permanència ni límit de potència.

Barcelona, 17 de juny de 2020. Barcelona Energia, la comercialitzadora pública metropolitana, acaba d’anunciar el llançament d’una nova tarifa que s’ajusta a les necessitats actuals de l’activitat empresarial i comercial de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Es tracta de la Tarifa Empresa, un nou producte concebut per oferir una alternativa energètica i d’estalvi a les pimes, comerços i autònoms, un dels col·lectius que s’han vist més fortament impactats per la crisi provocada per la Covid-19 i que ara es troben en un moment decisiu per poder reactivar la seva activitat.

Aquest nou producte ofereix una gamma de tres tarifes diferents, sense permanència ni límit de potència contractada, per adequar-se millor a les necessitats de cada públic: la Tarifa Empresa Clàssica, la Tarifa Empresa Variable i la Tarifa Empresa Solar.

La comercialitzadora elèctrica, seguint el seu compromís amb la ciutadania, vol estar i acompanyar més que mai la petita i la mitjana empresa, oferint un acompanyament i assessorament personalitzat per ajudar a estalviar en la factura de la llum.

La nova tarifa es podrà contractar a través de la pàgina web de Barcelona Energia o per telèfon.

Barcelona Energia ofereix un model energètic 100% renovable i un servei de qualitat, transparència i proximitat amb tarifes accessibles i adaptades. En aquests moments, la comercialitzadora subministra electricitat a més de 4.600 punts de subministrament públics i a 1.800 persones usuàries.

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.800 usuaris de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

Per a més informació contacta amb nosaltres.

blog noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES