BLOG

Barcelona Energia rebaixa preus fins a un 15%

Barcelona, 17 de juny de 2020. Barcelona Energia (BE), la comercialitzadora elèctrica pública metropolitana, revisa i abarateix les tarifes per adaptar-les a les necessitats actuals dels consumidors, arran de l’impacte socioeconòmic provocat per la pandèmia de Covid- 19.

Seguint el seu compromís amb la ciutadania, BE té contemplat que la rebaixa en els preus de les seves tarifes fixes sigui entre el 7 i el 15 %, depenent del tipus de tarifa contractada. Pel consum mitjà d’una família, això es tradueix en un estalvi anual d’entre 40 i 60 € en la factura de la llum.

Aquesta revisió de les tarifes se suma a una altra iniciativa socialment responsable, aplicada el mes d’abril, amb què s’ha permès l’ajornament del pagament de les factures de la llum, per al segon trimestre de 2020. En aquest sentit, la revisió de tarifes per als edificis públics i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona es farà també a finals d’any.

En aquests moments, Barcelona Energia comercialitza energia 100 % d’origen renovable a més de 4.600 punts de subministrament públics i a 1.800 persones usuàries.

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.200 usuaris de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

Per a més informació contacta amb nosaltres.

blog
Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES