BLOG

Compromís sostenible i gestió transparent, els criteris més valorats pels usuaris de Barcelona Energia

El compromís de les empreses davant l’emergència climàtica, així com la transparència i eficiència en la gestió, són elements cada cop més valorats per la ciutadania. Així es desprèn del darrer estudi que hem fet des de Barcelona Energia. En aquest sentit, més del 67% dels usuaris enquestats considera que els criteris de tipus ambiental i ètic, com els relacionats amb el medi ambient, la gestió i la titularitat pública, són determinants a l’hora d’escollir la companyia elèctrica. Només un 20% dels consumidors de Barcelona Energia creu que el preu és més determinant que altres atributs

En aquest sentit, el 95,5% dels clients enquestats per Barcelona Energia creu que la companyia té un comportament transparent i el 94,7% en destaca la claredat a les factures i les comunicacions. Així mateix, el 96,6% dels consumidors consideren que l’empresa compleix amb el servei de qualitat i de gestió pública que promet, basat en un model energètic sostenible ambientalment i econòmicament, potenciant l’autoconsum, l’energia 100% renovable i de proximitat.

Aquesta enquesta posa també en relleu un elevat nivell de satisfacció dels usuaris envers la companyia, que obté una puntuació de 9,15 sobre 10. A més, un 54,3% dels clients enquestats afirma que la recomanaria i prop d’un 44% que ja ho ha fet.

Davant la situació d’emergència climàtica, les empreses subministradores tenen un paper clau en la transició cap a les energies renovables, ja que el seu impacte mediambiental repercuteix significativament en l’entorn. En tant que comercialitzadora pública d’energia 100% renovable i lliure d’emissions, des de Barcelona Energia mantenim un posicionament clar en línia amb el full de ruta marcat per la Comissió Europea respecte la llei de transició energètica i canvi climàtic, que té per objectiu que el 74% de l’electricitat europea sigui d’origen renovable l’any 2030, així com arribar a la plena neutralitat d’emissions de CO2 i tenir coberta la demanda d’energies renovables al 100% de cara a l’any 2050. I és que com a empresa pública subministradora d’energia 100% d’origen renovable el nostre compromís amb l’entorn i les persones és ferm, per això treballem amb constància, dia a dia, per aconseguir un nou model energètic més just i més sostenible. Un posicionament que els consumidors valoren molt positivament, ja que cada cop estan més sensibilitzats davant el canvi climàtic i la necessitat urgent de combatre’n els efectes.

En línia amb l’aposta per una economia més eficient i sostenible energèticament de Barcelona Energia, la incorporació de plaques fotovoltaiques a llars i empreses juga un paper clau. En aquest aspecte, durant aquest any, preveiem que gran part de la demanda energètica es podrà cobrir amb energies renovables, principalment de l’eòlica (46,5%) i la fotovoltaica (27,8%), entre d’altres, que en els darrers anys han crescut de forma exponencial.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES