BLOG

El “Polsim d’estels” de la plaça Catalunya de Barcelona es posa en mans de Barcelona Energia

20 de desembre del 2019.- Barcelona Energia ha activat el punt de subministrament que fins el 2 de gener donarà servei a l’acció “Polsim d’estels”, acció promoguda per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant l’Institut Municipal de Cultura.

La petició l’ha feta el mateix Institut Municipal de Cultura de Barcelona, que, una vegada més, ha confiat en Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, per dur a terme una activitat pedagògica i enfocada a crear consciència ambiental.

El “Polsim d’estels” es podrà visitar del 20 al 31 de desembre a la plaça de Catalunya de la ciutat comtal. L’activitat es planteja com una instal·lació artística il·luminada en què, a través de la poesia, els visitants podran veure una sèrie d’espectacles compromesos amb el medi ambient i la preservació de l’entorn natural i participar-hi. 

Durant el seu funcionament en horari nocturn, l’espai esdevindrà un lloc màgic acompanyat d’efectes sonors, música, llum i veu en off. És en aquest punt que Barcelona Energia intervé, donant servei al punt de subministrament i gestionant les comunicacions amb el personal de l’Ajuntament de Barcelona a càrrec. Així doncs, aquest es converteix en un del 4.411 punts actius que actualment gestiona la comercialitzadora pública.

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.200 usuaris de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

Per a més informació: www.barcelonaenergia.cat.

Contacta

 

blog noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES