BLOG

Els Informes d’Eficiència Energètica creats amb tecnologia Data Science permeten als usuaris de Barcelona Energia reduir el preu de la factura de la llum

Com a comercialitzadora pública d’energia, seguint amb el propòsit d’aconseguir una transició energètica efectiva, hem apostat per la tecnologia Data Science per processar i analitzar d’una manera més eficient i predictiva les dades dels consums dels seus usuaris. Amb això, oferim assessorament personalitzat per tal d’optimitzar la potència i la tarifa contractada, d’acord amb les necessitats de cada usuari.

Així doncs, a través de l’estudi del consum elèctric de l’usuari, realitzem un informe personalitzat en el qual detallem els mètodes d’estalvi que l’usuari pot aplicar per tal d’optimitzar el preu de la seva factura energètica. També s’especificarà com millorar l’eficiència energètica i quin estalvi mediambiental suposa el fet de consumir l’electricitat verda i sostenible de Barcelona Energia. A més, amb aquests estudis i, posteriorment els informes, que es realitzaran de manera totalment gratuïta, s’espera incrementar l’estalvi econòmic dels usuaris fins a un 30%.

I és que d’acord amb la nostra missió de treballar cap a una transició energètica efectiva, amb aquests estudis aconseguim que els usuaris rebin, per part dels nostres experts, recomanacions personalitzades en base al seu perfil de consum: des de com optimitzar la potència contractada fins a quines hores i dies cal evitar realitzar un gran consum elèctric. A més a més, analitzant el consum individual de cada llar, podrem veure de forma automàtica i personalitzada quins petits detalls poden ajudar a cada usuari a reduir el consum. Estem parlant, per exemple, de detectar si l’usuari està consumint un 25% més d’energia per bullir l’aigua sense tapar la cassola o si té massa electrodomèstics en standby. Podrem detectar aquests petits gestos que, sense cap esforç, poden reduir sensiblement la factura i que potser no es fan per desconeixement.

Així doncs, amb aquests nous estudis i informes, des de Barcelona Energia intentem transmetre el nostre compromís amb la ciutadania, facilitant-los tota la informació necessària i les recomanacions oportunes per aconseguir un estalvi econòmic, a la vegada que contribueixen a protegir el medi ambient.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES