BLOG

L-H i BE col·laboren per potenciar l’empoderament ciutadà

A través del pla d’ocupació de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona Energia ha col·laborat impartint una formació en matèria energètica.

Barcelona, 7 d’octubre de 2019.- Des del passat mes d’abril, l’Ajuntament de L’Hospitalet i Barcelona Energia han estat treballant conjuntament per tal de donar resposta al pla d’ocupació que ofereix el consistori en matèria d’assessorament contra la pobresa energètica a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Així doncs, Bcn Energia ha posat els seus col·laboradors a l’abast de l’Ajuntament per tal donar la formació necessària als agents energètics, que seran els encarregats d’informar els hospitalencs sobre els seus drets en matèria energètica. Els formadors han estat l’Iu Gallart, director de Barcelona Energia, i en Cèsar Bádenas, responsable d’Anàlisi de mercats i Representació de renovable de la comercialitzadora pública. Durant la formació, a les instal·lacions de l’Ajuntament de l’Hospitalet, també s’han tractat altes temes com: les diferents maneres de millorar la gestió energètica i reduir els sobrecostos en la despesa energètica, la importància de detectar possibles casos de pobresa energètica, i l’interès social de sensibilitzar els ciutadans sobre l’eficiència energètica.

Donar suport energètic tant a la ciutadania com a les institucions públiques que conformen l’Àrea Metropolitana de Barcelona és una de les eines de Bcn Energia per apropar el sector elèctric a la ciutadania, crear consciència de consum i potenciar l’eficiència energètica.

 

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.200 usuaris de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

Per a més informació: www.barcelonaenergia.cat.

Contacta

 

blog noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo