BLOG

La 5a Assemblea del Consell de Persones Usuàries de BE deixa les seves millors dades des de 2018 i planteja nous reptes de futur

En aquest espai, a més de poder resoldre els seus dubtes i aportar les seves propostes de millora, els nostres usuaris van poder escoltar de la mà del director de Barcelona Energia, Iu Gallart, els resultats obtinguts enguany amb total transparència.

Des de juliol de 2018, Barcelona Energia ha viscut un creixement de més del 205%. Entre els Ajuntaments (5.857) i els usuaris privats (6.412), sumem ja un total de 12.269 punts de subministrament, aconseguint així un augment del 209% des de l'inici. Destaquem també els resultats obtinguts en l'enquesta de satisfacció dels usuaris i usuàries, ja que, no sols descobrim que ens donen una nota del 8,9 sinó que, a més, el 98,2% dels usuaris ens recomanarien a altres persones.

Així mateix, i, seguint amb la nostra aposta per un nou model energètic més sostenible en el qual pugui participar la ciutadania, expliquem el nostre servei d'autoconsum claus en mà: des de l'estudi i la visita tècnica, fins al pressupost, els tràmits administratius, la instal·lació i la posada en marxa. Per a completar l'assemblea, un tècnic de Barcelona Energia va oferir una breu xerrada/taller en la qual, a més d'explicar més detalladament el treball realitzat per Barcelona Energia, va donar les claus per a poder entendre la factura de la llum. I és que sovint ens trobem amb usuaris que desconeixen gran part del significat de la seva factura i els seus números.

A continuació, Iu Gallart va oferir els detalls de l'estat actual dels projectes aprovats per votació en l'assemblea de l'any passat. D'una banda, està prevista la finalització al setembre de la implementació d'un programa que ajudarà a l'accessibilitat de la web de Barcelona Energia a persones amb ceguesa o baixa visió i, d'altra banda, també està en procés el desenvolupament d'un nou entorn de l'àrea privada dels usuaris que facilitarà totes les seves gestions.

Finalment, els últims minuts es van dedicar a respondre els dubtes plantejats pels usuaris i usuàries, a més de votar noves propostes que s'intentaran desenvolupar en l'any vinent, entre elles, una app mòbil o l'assessorament i dinamització de comunitats energètiques que siguin usuaris de BE per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Per a concloure, d'aquesta assemblea volem destacar la implicació dels assistents amb les seves propostes de millora, així com la voluntat per voler impulsar un nou model energètic més sostenible. Només ens queda donar-vos les gràcies i, ens veiem l'any que ve!

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo