BLOG

El Nadal de Barcelona torna a ser energèticament sostenible gràcies a Barcelona Energia

  • Barcelona Energia, per segon any consecutiu, tornarà a subministrar amb energia 100 % renovable als comerciants de les Fires de Santa Llúcia i Sagrada Família

  • S’ha estimat que els mercats de Nadal, gràcies a l’energia verda de Barcelona Energia, evitaran l’emissió de 5,2 tones de CO2, l’equivalent a 28.589 km recorreguts amb un cotxe dièsel

  • A més, també s’utilitzarà l’energia elèctrica renovable de la comercialitzadora pública en la il·luminació nadalenca dels carrers de Barcelona 

  • Amb aquestes iniciatives, la companyia continua promovent l’impuls d’un nou model energètic basat en la proximitat i l’energia 100 % renovable 
     

Barcelona Energia, l’operador elèctric metropolità, serà l’encarregat de subministrar, per segon any consecutiu, energia d’origen 100 % renovable a les més de 200 parades de les tradicionals Fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família. 

L’objectiu és repetir l’èxit de l’any passat, on els paradistes, a part de gaudir d’un estalvi econòmic del 20 % gràcies a les condicions de la Tarifa Empresa de la companyia, també van poder aconseguir un estalvi mediambiental, ja que l’energia consumida és sempre d’origen verd i local. Així doncs, s’ha calculat que aquest any es podrien arribar a estalviar 5,2 tones de CO2, l’equivalent a conduir 28.589 quilòmetres amb un cotxe dièsel. 

Tal com explica Marc Bonet, responsable de Desenvolupament de Negoci de Barcelona Energia, “ens complau que es torni a confiar en el servei que oferim des de Barcelona Energia per subministrar l’energia a les Fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família”. A més, Bonet afegeix que “volem estar al costat del petit comerç amb l’objectiu de facilitar-los un estalvi econòmic, a la vegada que continuem apostant cap a una transició energètica amb energia 100 % renovable”.

Barcelona Energia il·lumina els carrers de la ciutat amb els llums de Nadal

A més a més, aquest any, i per primera vegada, Barcelona Energia serà el patrocinador de l’encesa de llums de la ciutat, que tindrà lloc el pròxim dia 24 de novembre a les 18 h a la plaça de Catalunya. 

D’aquesta manera, la comercialitzadora pública tornarà a ser, un any més, l’encarregada d’il·luminar els carrers de Barcelona amb els llums de Nadal a través del subministrament de la seva electricitat d’origen 100 % renovable. 

Iu Gallart, director de Barcelona Energia, destaca que “és un pas endavant que dona l’Ajuntament de Barcelona per continuar impulsant un nou model energètic que defensem des de Barcelona Energia, més sostenible, de proximitat, basat en l'eficiència, la generació d'energies renovables i la participació ciutadana”. 

Seguint amb la missió d’apoderar la ciutadania, Barcelona Energia aprofita el conjunt d’accions nadalenques per patrocinar el Cicle Sons de Nadal, que es durà a terme del 17 al 31 de desembre i portarà actuacions a peu de carrer per tots els districtes. 

La comercialitzadora pública d’electricitat segueix complint, d’aquesta manera, el seu compromís amb la ciutadania, amb un model energètic propi i un servei de qualitat, transparència i proximitat, amb tarifes accessibles i adaptades a totes les necessitats. En aquests moments, Barcelona Energia subministra energia 100 % d’origen renovable a més de 4.700 punts de subministrament públics i a més de 4.500 persones usuàries, i se situa entre les 10 primeres comercialitzadores dins de l’àrea metropolitana.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES