BLOG

La nova sala Paral·lel 62 ja funciona amb l’electricitat sostenible de Barcelona Energia

L’equipament cultural, que va reobrir portes l’octubre passat al mateix lloc que ocupava l’antiga Sala Barts, funcionarà exclusivament amb energia procedent de fonts renovables, amb la finalitat de minimitzar l’impacte en el medi ambient.

Paral·lel 62 és un projecte de titularitat pública i gestió privada dedicat a la música i altres disciplines artístiques. La nova sala té l’objectiu de contribuir a revitalitzar l’activitat veïnal, associativa i cultural del barri, a través d’una gestió horitzontal, segons els principis d’economia social i solidària,.

En línia amb aquest plantejament, el subministrament energètic de Barcelona Energia a Paral·lel 62 tindrà com a resultat la reducció d’un  40.307 Kg de CO2. Així mateix, comportarà un estalvi econòmic a la factura de la llum de la sala d’un 5%

En consonància amb aquesta estratègia per fomentar un nou model energètic més sostenible, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables, el servei de proximitat i la participació ciutadana, ja fa anys que Barcelona Energia subministra d’electricitat sostenible a diversos esdeveniments i espais culturals de la ciutat i altres municipis propers. A la capital catalana, som la proveïdora del Teatre Lliure o dels mercats de Nadal, així com d’esdeveniments com Llum BCN i el Festival Grec, o la Fira de la Puríssima  de Sant Boi de Llobregat, una de les més importants del Baix Llobregat amb 76 anys d’història.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES