BLOG

La pàgina web de Barcelona Energia ja és completament accessible per a majors i persones amb diversitat funcional

D’aquesta manera, la pàgina web de l'usuari es transforma en temps real i de forma personalitzada per a proporcionar una sèrie d'eines per a la navegació accessible.

Aquesta implementació resulta molt útil i necessària per a persones grans, amb diversitat funcional o amb poques capacitats digitals, i és que l'objectiu d'aquesta plataforma tecnològica és la d'adaptar la tecnologia a les persones.

 

Però com fa inSuit accessible la web de Barcelona Energia?

Per a que la web de Barcelona Energia sigui accessible, només és necessari activar el botó que identifica a la Plataforma d'Accessibilitat inSuit en el lateral esquerra de la web.

 


 

D'aquesta manera, es despleguen diverses opcions d'ajudes tècniques que brinden accessibilitat a l'usuari depenent de les seves necessitats, entre les quals es troba el comando per veu, la navegació a través de sons o de textos grans.

Aquesta va ser una mesura proposada i aprovada durant l'Assemblea General del Consell de Persones Usuàries de Barcelona Energia amb l'objectiu d'aconseguir que cada persona pogués navegar de manera adaptada a les seves necessitats i preferències. 

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES