BLOG

Les fires de Nadal de Santa Llúcia i de la Sagrada Família operaran per primera vegada amb energia 100% d’origen renovable

Barcelona Energia, l’empresa pública de subministrament elèctric, serà l’encarregada de proporcionar, per primera vegada, energia d’origen 100% renovable a les parades de les tradicionals fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família, que se celebraran a la ciutat de Barcelona entre el 27 de novembre i el 23 de desembre.

En una situació d’incertesa com l’actual, on les restriccions per la COVID-19 continuen actives, aquest nou acord ha tingut molt bona acollida entre els comerciants, ja que Barcelona Energia oferirà la seva energia 100% sostenible a un preu més econòmic als 133 paradistes de Santa Llúcia i als més de 50 que es troben a la fira de la Sagrada Família. D’aquesta manera, i sota la modalitat de Tarifa Empresa que la comercialitzadora ha impulsat recentment, Barcelona Energia es manté al costat del petit i mitjà empresari per afrontar la situació actual oferint un servei de qualitat i proximitat.

Per un Nadal i una ciutat de Barcelona 100% sostenible

Per a Iu Gallart, Director de Barcelona Energia “és un orgull per a Barcelona Energia poder subministrar la nostra electricitat de quilòmetre zero i renovable a les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, tan arrelades a la tradició nadalenca de la nostra ciutat. Amb aquesta acció, aportem el nostre granet de sorra en una situació com l’actual, facilitant un estalvi econòmic a tots els paradistes a la vegada que continuem ampliant la nostra aposta cap a un model de transició energètica per minimitzar l’impacte mediambiental”.

Davant aquesta iniciativa, s’ha dissenyat un distintiu especial per a totes les parades per indicar el compromís mediambiental en l’ús d’energia verda i promoure la sostenibilitat en el seu sentit més ampli, tant des del punt de vista del petit comerç, com econòmic i energètic.

La comercialitzadora pública d’electricitat segueix, d’aquesta manera, el seu compromís amb la ciutadania, amb un model energètic propi i amb un servei de qualitat, transparència i proximitat amb tarifes accessibles i adaptades a totes les necessitats.

blog noticias coneixbe
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES