BLOG

Professionals de la il·lustració s’uneixen per conscienciar sobre la importància de l’ús de les energies renovables

Barcelona Energia inicia la campanya #BarcelonaEnergiaIlustrada de la mà de coneguts il·lustradors per conscienciar sobre la importància d’utilitzar un model energètic renovable, sostenible i honest, valors que comparteixen amb la comercialitzadora.

Lyona Ivanova, Javirroyo i Mercrominah són els il·lustradors escollits per iniciar l’acció, i entre tots ells sumen més de mig milió de seguidors als seus comptes d’Instagram.

 

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, llença la campanya #BarcelonaEnergiaIlustrada, una acció amb diferents il·lustradors de renom per conscienciar sobre la importància d’utilitzar un model energètic sostenible i 100% renovable.

Amb el propòsit de contribuir a la transició energètica i fomentar les energies renovables, Barcelona Energia comptarà amb la col·laboració de diferents il·lustradors fins a finals de juny, els quals seran els encarregats de transmetre els valors de la companyia, sostenibilitat i honestedat, a través de la seva perspectiva, per tal d’arribar als més de mig milió de persones seguidores que acumulen entre tots als seus perfils de xarxes socials.

Per a Xavier Balsa, responsable de Màrqueting i Comunicació de Barcelona Energia: “estem molt contents de poder col·laborar amb joves il·lustradors que estan conscienciats amb el medi ambient i així ho volen transmetre als seus seguidors. Els seus perfils comparteixen els nostres valors de sostenibilitat i honestedat i creiem que poden transmetre molt bé el missatge que ofereix Barcelona Energia”.

 

Els il·lustradors que recomanen l’energia 100% renovable de Barcelona Energia

La il·lustradora que iniciarà l’acció és Marta Puig, coneguda com a Lyona Ivanova (@lyona_ivanova) a Instagram, que compta amb més de 200.000 seguidors en aquesta xarxa social. Puig és una jove nascuda a Esparreguera, dedicada al món de la il·lustració i la realització, i en el seu perfil d’Instagram publica il·lustracions que tracten sobre temes d’actualitat des d’un punt de vista irònic, directe i feminista.

Durant el mes d’abril, Javier Royo (@javirroyo), saragossà de 39 anys, serà el segon il·lustrador en participar en l’acció al seu perfil d’Instagram, el qual compta amb 235.000 seguidors i és on expressa l’actualitat de manera il·lustrada.

Ana Jiménez, coneguda a Instagram com @mercrominah i amb més de 100.000 seguidors, publica il·lustracions sobre la vida quotidiana amb un to humorístic i serà l’encarregada de crear els grafismes durant el mes de maig.

Barcelona Energia, al servei ciutadà amb energia 100 % renovable

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica pública més gran de l’Estat i la seva vocació és estar al servei de la ciutadania, oferint un servei de qualitat, transparent i de proximitat, l’objectiu del qual no és el benefici econòmic, sinó el benestar i l’apoderament de la ciutadania.

Així doncs, amb aquesta acció, la comercialitzadora pública aconsegueix transmetre el seu compromís amb el medi ambient a través d’una altra perspectiva; il·lustradors conscienciats amb les energies renovables.

Amb 4.700 punts de subministrament públics i més de 3.500 persones usuàries i empreses, Barcelona Energia continua treballant cap a una transició energètica oferint electricitat d’origen 100 % renovable i sostenible a tots els seus usuaris, impulsant un model energètic bastat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

ENERGÍA RENOVABLE.

 

blog noticias coneixbe
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES