BLOG

Què és el CUPS i on el trobo?

Donar d’alta un subministrament, modificar la titularitat d’un contracte, canviar de comercialitzadora, contractar una tarifa o modificar la potència del nostre punt de subministrament elèctric són gestions bàsiques quan arribes a un pis ja sigui de lloguer o de compra. Per poder fer-les, la persona assessora sempre et demanarà el número CUPS del subministre.

Nota: el número CUPS comença per les lletres ES i es compon d’entre 20 o 22 dígits alfanumèrics. 

La sigla CUPS són les sigles corresponents a Codi Universal de Punt de Subministrament i, fent un símil, és l’equivalent al DNI de la instal·lació elèctrica. Recorda que el CUPS representa un punt de subministrament i no una persona, així que és únic i intransferible. Si canvies de pis, canviaràs de CUPS.

 

On trobo el CUPS? 

El CUPS apareix sempre a les factures de la llum, i només cal que consultis l’apartat “Dades del contracte” per trobar-lo.

Si entres a un pis de lloguer i no tens disponible cap factura per consultar el CUPS, tens dues opcions: la primera és demanar-lo al propietari de l’habitatge o a la immobiliària amb la qual hagis fet les gestions administratives; la segona, trucar a la distribuïdora propietària perquè te’l facilitin.

En cas que el pis sigui de nova creació, encara no tindràs el CUPS, atès que primer hauràs de donar d’alta el subministrament elèctric. Donar d’alta un subministrament és tasca de la distribuidora, per tant hauràs de contactar amb la distribuïdora responsable d’operar en la teva zona geogràfica.

Contacta

blog aprenbe
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo