BLOG

Quin paper tenen les energies renovables en el context climàtic i geopolític actual?

Analitzant la situació global, veiem que tot i les fluctuacions al mercat energètic marcades per la incertesa i les tensions geopolítiques, l'aportació d'alternatives verdes com l'energia solar, l'eòlica o la hidràulica estan sent clau al nostre país per mantenir els preus baixos en el mercat elèctric i, en conseqüència, fer que el sector sigui menys vulnerable davant d'aquests contextos canviants. Fins i tot, darrerament, s'estan registrant nombroses "hores 0" i valors negatius, fruit també de la baixa demanda arran d'unes temperatures més suaus i calides.


En el cas de Barcelona Energia, aquest descens en la demanda ja s'ha vist reflectit durant el primer trimestre de l'any, però s'està prolongant també aquest mes d'abril, en què s'està podent cobrir gran part de la demanda registrada només amb energia renovable.

Una baixada que es reflecteix a les tarifes de Barcelona Energia, en tant que empresa pública amb vocació de servei a la ciutadania i sense anim de lucre. D'una banda, la tarifa variable registra el preu mes baix dels darrers tres anys, mentre que la tarifa fixa es rebaixarà en un 30% a partir del pròxim 1 de juny, afavorint així un estalvi mitjà de més de 230 euros anuals a la factura de la llum. A més, amb totes les nostres tarifes contractes sempre la potència més económica
perquè no apliquem marges de gestió.


I és que Barcelona Energia ofereix tarifes transparents pensades per a la ciutadania de Barcelona i la seva àrea metropolitana, contribuint a la transició del model energètic sostenible amb energia 100% renovable i un servei de proximitat.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES