BLOG

Unes il·lustracions 100 % honestes que expliquen què és Barcelona Energia i l’energia 100 % renovable.

Durant les últimes setmanes, un grup d’Il·lustradors i il·lustradores professionals de gran renom residents dins l’àrea metropolitana de Barcelona han contribuït a explicar què és l’energia 100 % renovable, 100 % honesta de Barcelona Energia a través del seu art.

@LyonaIvanova, @Javiroyo, @LaMandanga i @Mercrominah són els quatre artistes que s’han sumat a la iniciativa i han volgut apostar per la comercialitzadora elèctrica pública com una forma d’obtenir més transparència, millor servei i una tarifa elèctrica més econòmica.
Per veure totes les respostes pots visitar els seus perfils d’Instagram i buscar els posts.
 

Lyona Ivanova. L'honestedat i transparència de Barcelona Energia

Lyona Ivanova va ser la primera en utilitzar la il·lustració per transmetre els valors de Barcelona Energia, i ho va fer representant la importància de la honestedat, seguint el seu estil i obra enfocada a l’empoderament de la dona a través de l’autoestima i el feminisme.


Ho va fer en dos torns. Un primer post per engegar el debat sobre els complexos absurds, utilitzant el fet que Barcelona Energia és una elèctrica 100 % renovable com a contraexcusa per no amagar-se en la foscor, i una segona publicació al cap de quinze dies en la qual parla directament de la importància de l’honestedat amb una mateixa i amb qui tenim al nostre voltant. 


Primera publicació:


Segona publicació:


  

Javi Royo. La llum com un dret essencial 100 % renovable

Javi Royo va posar l’èmfasi en la llum com una necessitat bàsica, motiu pel qual ha d’existir un operador públic que realment garanteixi el subministrament a tothom. A més, segons explica, aquesta energia ha de ser, sens dubte, 100 % renovable, ja que hem d’aconseguir fer que l’energia sigui compatible amb la vida a la Terra.

  


 

 

Mercrominah. Barcelona Energia, l'energia 100 % renovable per al dia a dia

Seguint la seva línia artística vinculada a l’humor, Mercrominah posa de manifest la importància de l’energia en el dia a dia de les persones fent un doble joc de paraules. Va fer dues tires còmiques per representar-ho.


Primera:


 


 

Segona:

 


 


 


 

La Mandanga. Barcelona Energia, energia pública, renovable, barata i honesta

La Mandanga va posar l’èmfasi en el preu de Barcelona Energia, destacant que Barcelona Energia ofereix la tarifa elèctrica 100 % renovable més econòmica del mercat
Aprofita també per fer una crida a no malgastar energia, en tots els sentits de l’expressió.

 

Energia renovable barata:

 

Eficiència energètica:


 

  

 

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo