BLOG

Com afecta l'augment de l'IVA del 2024 a la teva factura de llum?

Barcelona Energia, com empresa amb vocació de servei públic, manté un clar objectiu de garantir en tot moment un servei de qualitat, assegurant alhora la sostenibilitat econòmica, sense augmentar els marges, ja que no es busca el benefici econòmic, si no el benestar de la ciutadania. I és que Barcelona Energia no aplica marges de potència, pel que mai podràs trobar una comercialitzadora que oferti en aquest terme preus més econòmics que nosaltres.

Com bé sabràs, en totes les comercialitzadores ocorre el mateix: existeixen una sèrie de conceptes regulats que apareixen a teva factura i, després, els marges de gestió propis de cada elèctrica que aplica en base a la seva activitat. 

I ara t’estaràs preguntant: en quants diners es tradueix aquest augment en la meva factura? Doncs segons un informe sobre l’evolució del preu de la llum elaborat per l’OCU, la factura anual mitjana durant el 2024 es veuria incrementada fins a 148 euros més (sempre i quan la tendencia de preu sigui estable).

Com sempre, ens agrada oferir-te algunes possibles recomanacions pràctiques per estalviar en la factura de la llum com ara: abaixar la potència contractada; revisar les bombetes per a que siguin LED, de baix consum; vigilar amb el consum fantasma (apagar allargadors i desconnectar els que no utilitzem); aïllar correctament la casa; i utilitzar electrodomèstics eficients.

Tanmateix, Barcelona Energia, sempre respectuosa amb el medi ambient, treballa per impulsar les instal·lacions d’autoconsum en terrats i cobertes particulars, amb la qual cosa no solament es contribueix a reduir considerablement la despesa energètica de les llars, sinó que es contribueix a la transició cap un model energètic sostenible, tant necessari en un moment de crisi climàtica com el que estem vivint.

Per qualsevol dubte respecte a aquest augment o qualsevol altra que puguis tenir, sempre et pots dirigir a nosaltres a través del correu consulta@barcelonaenergia.cat o del telèfon 900 906 807.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES