BLOG

Barcelona Energia encendrà el festival Llum BCN 2024

Durant tres dies, els carrers de l’emblemàtic barri barceloní acolliran 40 instal·lacions amb propostes d’artistes nacionals i internacionals que transformaran els espais urbans en un espectacle lluminós únic on la il·luminació, la tecnologia i el disseny es fusionaran amb l’arquitectura.

Com a empresa pública amb una clara vocació al servei de la ciutadania, la col·laboració de Barcelona Energia amb el Llum BCN reafirma un any més la determinació de proporcionar un servei de qualitat, transparent i amb energia verda provinent únicament de fonts 100% renovables. Iu Gallart, director de Barcelona Energia, reconeix que “el fet que Llum BCN es proveeixi un any més de la nostra energia verda no només significa que contribuïm a què el festival sigui més responsable amb el medi ambient, sinó que demostra la nostra consolidació com a empresa clau en la transició de Barcelona cap a un model de ciutat més ecològic i respectuós amb l’entorn. Així mateix, estem molt alineats amb dos dels elements essencials del Llum BCN, com són la creativitat i la innovació, imprescindibles per repensar l’espai urbà i el canvi cap a un futur més sostenible”. 

En aquest sentit, el compromís conjunt de Barcelona Energia i el Llum BCN posa de manifest el paper fonamental de la sostenibilitat en la projecció d’espais creatius i singulars, alhora que respectuosos amb el medi ambient.

Gràcies doncs al subministrament de Barcelona Energia al Llum BCN hi haurà un estalvi significant del consum elèctric del festival i s’evitarà l’emissió de tones de CO2 al medi ambient.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES