BLOG

Barcelona Energia manté l’excel·lent en la seva enquesta de satisfacció anual

En un any de rècords en el preu de l’energia i de moltes incidències amb la distribuïdora, els usuaris i usuàries de Barcelona Energia tornen a defensar amb un excel·lent la qualitat del servei i assessorament de la companyia pública. 

El 96 % la recomanen al seu entorn.
 

Barcelona Energia, cada any, realitza una enquesta de satisfacció entre els seus usuaris i usuàries. En aquesta s’avaluen tant la satisfacció general com el compliment dels valors i promeses de comunicació de la companyia.

En tots aquests ítems, Barcelona Energia ha obtingut un excel·lent.

 

Nota global de l’assessorament de Barcelona Energia: Excel·lent

Els usuaris i usuàries de Barcelona Energia li han posat un excel·lent com a nota global del servei ofert. Han valorat l’acompanyament i transparència de la companyia en un any complicat per al sector, en què s’han viscut molts canvis, algunes males pràctiques i força incidències amb la distribuïdora, que han provocat, en alguns casos, acumulacions de factures a molts usuaris de l’Estat.

Barcelona Energia, amb els seus comunicats constants, ha intentat explicar el context del sector i fer pedagogia de la situació que estàvem vivint i les causes que el provocaven. Alhora, a través de l’Acadèmia BE, ha ajudat a apropar i fer més comprensible el sector elèctric.

Els informes d’eficiència energètica també han ajudat les seves persones usuàries a reduir la factura elèctrica. En aquests es reben consells concrets d’estalvi a partir de l’anàlisi del teu consum.
 

La factura de Barcelona Energia, millor que la de la competència

Seguint en la mateixa línia de transparència, gairebé el 80 % dels usuaris i usuàries de Barcelona Energia opinen que la seva factura és millor que la de la competència. Si sumem aquelles persones que ja estaven satisfetes amb la factura de l’anterior comercialitzadora, tenim un 92 % d’usuaris i usuàries satisfets amb la factura de Barcelona Energia. 

Més de 3 de cada 4 entrevistats creuen que la factura de Barcelona Energia és millor que la de la seva anterior companyia. 

 

Barcelona Energia compleix amb tot el que promet en la seva comunicació

Sovint —i amb raó— es critica que les empreses no compleixen amb allò que prometen, o que no són fidels als seus valors. Segons els usuaris i usuàries de BE, aquest no és el cas de Barcelona Energia. La companyia pública és fidel a les seves promeses d’honestedat i de vocació de servei públic, amb un servei proper i transparent i unes tarifes econòmiques. 

El 96,2 % de persones usuàries de Barcelona Energia la recomanen

Tot això es resumeix en una dada molt il·lustrativa, i és que el 96,2 % dels usuaris i usuàries de Barcelona Energia diuen recomanar la seva companyia al seu entorn d’amics, amigues i familiars. Una xifra molt per sobre de la mitjana del sector.

 

Conclusió

Tot això són resultats d’una enquesta molt satisfactòria feta durant el desembre de 2022, amb una base estadística amb un nivell de confiança del 95,5 % i un 5,4 % de marge d’error mostral, que empeny tot l’equip darrere de Barcelona Energia a seguir millorant i continuar en la línia d’oferir un servei transparent, honest, sostenible i el més econòmic possible.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo