BLOG

Barcelona Energia atorga un premi en la 25a edició dels Premis Exporecerca Jove

Així mateix, en el acte de cloenda, Barcelona Energia va atorgar el seu ‘Premi Barcelona Energia en sostenibilitat’, que consisteix en la participació en una fira científica.

Des de Barcelona Energia apostem per l’ètica i la innovació, creiem en la proximitat i el dinamisme, i volem transformar en accions el compromís amb el territori i amb la seva gent, tot desplegant un conjunt d'accions i activitats en les àrees socials, culturals, mediambientals, coneixements i recerca. Així doncs, una de les nostres missions es donar suport a totes aquelles activitats i actuacions que contribueixin a millorar i promoure la cultura i l'educació. Tanmateix, Barcelona Energia desenvolupa i impulsa programes i accions orientats a fomentar l’èxit, l’excel·lència i la igualtat d'oportunitats a les escoles i a les universitats, postgraus i centres de recerca.

Aquesta fira de recerca internacional oberta al públic celebrada des de l’any 2000, on joves de secundària i batxillerat d’arreu del món presenten els seus projectes d’investigació, ajuda a difondre i a donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. Són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits: científics, tecnològics, artístics, socials, humanístics... 

Així que, una vegada més, des de Barcelona Energia hem volgut ser aprofitar l’oportunitat de d’incentivar als joves a que presentin els seus projectes d’investigació, fomentant així l’educació i la cultura científica i tecnològica.

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo