BLOG

Barcelona Energia es consolida com alternativa a les grans elèctriques superant en un 20 % la previsió de creixement els últims mesos

  • Barcelona Energia experimenta una acceleració en el ritme de contractacions, coincidint amb el moment d’increment del cost de l’electricitat al mercat, el qual ja és un 124 % superior en comparació al de fa un any.

  • Les consultes per realitzar un preestudi per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques s’han multiplicat per cinc aquest mes de setembre.
     

Les noves contractacions de Barcelona Energia, la companyia pública de comercialització d’energia elèctrica, han augmentat de forma considerable els últims tres mesos, amb increments interanuals que s’han situat en el 120 %. Amb aquesta dada, Barcelona Energia ha superat en un 20 % les previsions de creixement de forma mensual, i s’ha posicionat així com a alternativa a les grans elèctriques.

Així doncs, durant el mes de juliol es va iniciar la tendència a l’alça del nombre de persones usuàries que han vist els beneficis i garanties que ofereix la comercialitzadora pública més gran de l’Estat, coincidint amb la pujada del preu per MWh, que ja és un 124 % més car que fa un any. 

Iu Gallart, Director de Barcelona Energia, destaca: “Barcelona Energia va néixer amb l’objectiu d’estar al servei dels ciutadans i oferir un servei de qualitat, transparent i de proximitat. Des de l’any passat hem detectat una tendència a l’alça en el nombre de contractacions, que s’han duplicat. Aquest fet creiem que és degut que la gent és conscient que nosaltres, en ser una comercialitzadora pública, oferim les millors garanties, com també que no ens movem pels objectius econòmics, ja que no pretenem acumular beneficis, sinó tancar l’any a zero.” 

Aquest valor de la comercialitzadora pública permet que les fluctuacions de preu en el mercat de l’electricitat tinguin el mínim impacte en la factura dels usuaris de Barcelona Energia. En aquest sentit, Gallart puntualitza que “nosaltres gestionem l’energia com un servei públic; per aquest motiu, podem ajustar molt més les tarifes i absorbir part de l’increment de la pujada de la llum perquè impacti menys en la factura final dels usuaris i usuàries.”
 

La demanda de plaques fotovoltaiques, disparada


Davant d’aquest context, a part de les contractacions, l’operador públic ha reforçat la seva atenció a la persona usuària per atendre totes les consultes rebudes en relació amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques, amb l’objectiu de gaudir d’un estalvi en la factura elèctrica, el qual pot arribar a ser de fins el 31,5 %, és a dir, d’uns 230 € anuals aproximadament en cas de tenir instal·lades plaques fotovoltaiques.

Així doncs, els darrers dies s’han multiplicat per cinc les consultes per a la realització del preestudi abans d’iniciar el procés, el qual és gestionat íntegrament per la companyia: des de l’estudi previ fins a la instal·lació, la legalització i la posada en marxa de les plaques.


 

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

Texto enriquecido de ejemplo