BLOG

La Festa Major de Gràcia, de nou endollada a Barcelona Energia

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana, ha tornat a estar present a les festes del barri de Gràcia de Barcelona.

Enguany ha estat el segon any que Barcelona Energia ha donat servei a les Festes de Gràcia.

Barcelona, 16 d’agost de 2019. Un any més s’ha celebrat a Barcelona la Festa Major de Gràcia. Durant 7 dies consecutius, 24 carrers i places del barri de Gràcia han estat guarnides mostrant la imaginació i l’enginy dels graciencs; Barcelona Energia (BE) hi ha tingut un paper actiu.

La Festa Major de Gràcia ha necessitat la gestió d’un total de 26 punts de subministrament elèctric, els quals han estat tramitats en la seva totalitat per BE, la comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana. Aquest és el segon any consecutiu que BE ha liderat l’enllumenat de les Festes de Gràcia, fent-ho a petició del Departament d’Enllumenat Públic de l’Ajuntament de Barcelona. La tarifa d’accés més demandada ha estat la 3.0A (per a punts amb més de 15 kW de potència), amb 25 punts actius; mentre, la menys recurrent ha estat la 2.0DHA (per a punts amb més de 15 kW de potència), amb només un punt actiu.

Les festes del barri de Gràcia són unes de les més reconegudes de la capital catalana, una cita indispensable de l’estiu barceloní, ja que convida a sortir al carrer, passejar, gaudir de la música i divertir-se en un magnífic entorn.

 

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als seus usuaris l’1 de gener del 2019. L’operador elèctric metropolità no només compra i comercialitza energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, atorga sistemes de transparència en la gestió i aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum.

Contacta

blog noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES