BLOG

Barcelona Energia multiplica per 8,5 el nombre de contractacions diàries durant l’onada de fred

El dia 12 de gener és quan es va concentrar el major nombre de contractacions, batent el seu segon rècord històric, localitzades a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Des de l’anunci de la pujada del preu de la llum, la comercialitzadora pública d’energia elèctrica també ha multiplicat per 4,5 el nombre de serveis d’assessorament personalitzat.

Barcelona Energia (BE), la companyia pública de comercialització d’energia elèctrica a Barcelona i la seva àrea metropolitana, ha vist com s’ha incrementat el nombre de contractacions en el marc de la pujada del preu majorista de la llum aquest mes de gener. En els darrers disset dies, ha multiplicat per vuit coma cinc el nombre d’usuaris que s’han donat d’alta diàriament a la comercialitzadora pública per beneficiar-se de les garanties que ofereix, sent el dia 12 de gener la data en què es van rebre més sol·licituds, prop d’un centenar en un mateix dia.

Tal com ha explicat Iu Gallart, director de Barcelona Energia, “la nostra vocació és estar al servei de la ciutadania amb un producte tan essencial com és el de l’energia, i ho fem des de la qualitat i la transparència. El nostre objectiu no és el benefici econòmic, sinó el benestar de la ciutadania i gestionar l’energia com a servei públic”.

Aquest valor de la comercialitzadora pública permet que les fluctuacions de preu en el mercat de l’electricitat tinguin el mínim impacte en la factura dels usuaris de Barcelona Energia. En aquest sentit, Gallart puntualitza que “des de Barcelona Energia no es pretén acumular beneficis, sinó tancar l’any a 0, ja que no tenim la necessitat de sumar diners per repartir entre accionistes o inversors, com sí que ha de fer qualsevol comercialitzadora privada”.

Davant d’aquest context, l’interès pel subministrament d’energia per part de Barcelona Energia s’ha vist augmentat de forma exponencial. A part de les contractacions, l’operador públic ha reforçat la seva atenció a l’usuari per atendre totes les consultes rebudes per procedir al canvi de companyia. En els darrers dies, s’han multiplicat per quatre coma cinc les sol·licituds per demanar informació de Barcelona Energia.

Estalvi i energia 100% renovable

Davant d’aquestes circumstàncies especials, Barcelona Energia destaca per ser la comercialitzadora d’energia 100% renovable amb la tarifa més econòmica del mercat, la tarifa variable, a la qual estan subscrits el 65% dels usuaris de la companyia i els suposa un estalvi anual d’uns 80 € de mitjana respecte a l’anterior comercialitzadora. A més, cal tenir en compte l’anàlisi i ajust de potència que fa Barcelona Energia per adequar-se a la necessitat real de l’usuari. Amb aquesta revisió s’aconsegueix una mitjana d’estalvi anual per usuari de 58 € addicionals.

Amb 4.700 punts de subministrament públics i més de 2.900 persones usuàries i empreses, Barcelona Energia continua treballant cap a una transició energètica oferint electricitat d’origen 100% renovable i sostenible a tots els seus usuaris, impulsant un model energètic basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

blog noticias coneixbe
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Energia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

Formulari

Necesitas ayuda footer

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES