BLOG

Barcelona Energia torna a il·luminar un Nadal enfocat a l’estalvi amb energia 100 % renovable

  • Aquest any, la comercialitzadora elèctrica metropolitana subministrarà energia verda als comerciants de la Fira de la Sagrada Família i la Fira de Reis de Barcelona.

  • L’operador públic també proveirà la il·luminació nadalenca dels carrers de la capital catalana, que enguany s’apagaran una hora abans per contribuir a l’estalvi.

Per tercer any consecutiu, Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica metropolitana, il·luminarà el Nadal de Barcelona amb energia 100 % d’origen renovable. 

D’una banda, l’operador públic proporcionarà energia verda a les més de 200 parades de dues de les fires nadalenques més tradicionals: la Fira de Nadal de la Sagrada Família i la Fira de Reis, a la Gran Via. Un subministrament que, com en les altres edicions, permetrà un estalvi econòmic d’un 20 %, gràcies a les condicions de la Tarifa Empresa de Barcelona Energia, a més de reduir l’impacte ambiental, ja que l’energia administrada és 100 % d’origen verd i local. Aquest any, la comercialitzadora pública preveu que els paradistes puguin estalviar fins a 4,2 tones de CO2, l’equivalent a conduir 20.000 quilòmetres amb un cotxe dièsel. 

Així mateix, Barcelona Energia també serà l’encarregada de proveir, un any més, l’energia dels llums nadalencs dels carrers de la capital catalana, l’acte d’encesa dels quals tindrà lloc el proper 24 de novembre. Cal destacar que, enguany, els llums s’apagaran una hora abans, a les 22 hores, per afavorir l’estalvi energètic. Aquesta reducció horària permetrà un estalvi energètic del 18 %.

Segons Iu Gallart, director de Barcelona Energia: “El fet que un dels moments més importants de l’any, com és el Nadal, s’il·lumini any rere any amb energia d’origen renovable i local demostra la importància de continuar impulsant un model energètic sostenible i eficient”. 

Durant les festivitats nadalenques, Barcelona Energia demostra que continua treballant cap a una transició energètica oferint electricitat d’origen 100 % renovable i sostenible a tots els seus usuaris, impulsant un model energètic basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana. 

Comparteix-lo

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES