BLOG

Sant Jordi a casa. Recomanacions literàries sobre energia i sostenibilitat.

Des de Barcelona Energia us desitgem a tots una feliç diada de Sant Jordi, plena de bona energia i felicitat. No deixem que el confinament ens aïlli de la diada més bonica de l’any!

Per això en un dia com avui, l’equip de Barcelona Energia volem compartir amb vosaltres algunes recomanacions literàries sobre energia i sostenibilitat. No us en perdeu cap detall!

El futuro de la energía en 100 preguntas. – Pedro Fresco 

Tracta sobre les claus essencials per entendre els grans canvis que s’acosten al sector de l’energia. Parla sobre fonts d’energia, el canvi climàtic antropogènic, el futur de l’eficiència energètica, les previsions sobre la fi del petroli i l’energia nuclear, l’economia de l’hidrogen…

Tenim energia. – Reptes de la transició cap a la sobirania energètica. Xarxa per la Sobirania Energètica (Xse) 

Aquest llibre recull els impactes d’un model obsolet i depredador dominat per l’oligopoli, però, sobretot, recull les veus de totes les comunitats que han trobat l’energia per oposar-s’hi i construir alternatives.

Canvi climàtic. – Yayo Herrero, María González i Berta Páramo

S’hi explica què és el canvi climàtic de manera entenedora. Narra què és, com s’ha produït, com afecta els boscos, l’aigua o els animals, què podem fer per encarar el problema, etc.

Rescat planeta. – Patrick George

Ideal per als mestres o per a persones que vulguin ensenyar als més petits a respectar el planeta i a treballar conjuntament per crear un món més net, sempre des d’un to interactiu i divertit.

Tots els detalls al següent vídeo

 

Bona diada de Sant Jordi, plena de bona energia i felicitat.

PER TU, PER MI, PER NOSALTRES

blog noticias
Comparteix-lo
Fuente: Barcelona Enegia

Et podria interessar

¿Necesitas ayuda?

También puedes contactarnos por e-mail consulta@barcelonaenergia.cat o llamarnos al 900 906 807

Resolvemos tus dudas

Aquí encontrarás respuesta a las preguntas que más nos hacéis con más frecuencia. ¡Es la forma más rápida de resolver tus dudas!

PREGUNTAS FRECUENTES